Ebben most van igazság?
Én kint élek Angliában,és igazat mondott a rokonod!
Tavaly karácsonykor amikor látogatóba hazamentünk,én is kiakadtam,hogy milyen drága minden!Tényleg csak a nyári időjárás jobb Magyarországon!
Tökéletesen egyetértek!
De a lányok is szebbek nálunk!
15.30-nak.
A lakásbérlés az otthoniakhoz képest drágább(de ugye az itteni fizetést kell venni,akkor egy kicsivel drágább mint otthon.)PL: Magyarországon 3 szobás lakás bérlése kb:70-80 ezer forint(csak tippelek,nyugodtan javítsatok ki ha nem így van) Ez 1 havi fizetés valakinek.itt kint 3 szobás lakás 500-700 font ami szintén 1 havi minimálbér kereset.Szóval a lakásbérlés majdnem olyan mint otthon.Az étterem: Mi minden vasárnap egy helyi punban ebédelünk 3-an..Bőséges ennivaló,ital,és desszert kb 15 font szokott lenni..van olyan étterem ahová befizetsz egy összeget és annyit eszel amennyit akarsz..az sem drága.Tavaly hazamentünk 1 hétre és elmentünk egy Magyaros étterembe 2-en.Kaja,ital,desszert,és fizettünk majdnem 5000 forintot..ha átszámolod akkor itt kint olcsóbban elmész egy étterembe..
Fodrász: NOS evvel meg tudtál fogni,mert a fodrász tényleg drága..egy hajvágásért elkérnek 60-80 fontot,De mindig akad egy olyan ismerős aki fodrász de nem abban dolgozik itt kint(talán a nyelv hiánya miatt) de szívesen házhoz jön,és levágja a hajad 10-30 fontért..otthon fogalmam sincs,hogy mennyibe kerül,de a húgom elmondása szerint ott sem olcsó..
Nekem egyedül a nyári meleg napok amik hiányoznak.meg néha az eső mentes napok :) De amit a kérdező kérdezett: a rokonodnak igaza van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!