Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterások, ha ti aukciófigyelő...

Vaterások, ha ti aukciófigyelőt állítotok be valahova, az jelez vásárlási szándékot?

Figyelt kérdés

Milyen eséllyel veszitek meg a terméket?

(nem fix áras licitásós termékről van szó)

2012. dec. 2. 16:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha én keresek valamit, akkor a lehetséges termékekre rányomom a megfigyelőt, tehát egyáltalán nem biztos a vásárlás.

Nekem a legutóbbi aukciómon 150 megfigyelő volt, ebből csak 3 licitált reális árakon. A többi csupán érdeklődő, vagy abban reménykednek, hogy 1 vagy pár ezer Ft-ért megvehetnek egy jóval nagyobb értékű terméket.

2012. dec. 2. 16:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Előfordult már, hogy nem akartam direkt felverni az árat, ezért az utolsó pillanatig csak megfigyeltem, aztán licitáltam. De általában, ha nem licitálok rá rögtön, vagy 1-2 napon belül, akkor már nem is fogok.
2012. dec. 2. 17:11
 3/4 A kérdező kommentje:

de a ebből a termékből nincs több a vatera keretein belül...

és meg van határozva a minimális ár

én az utolsó pillanatban való licitálásra gondolok (eladó vagyok)

2012. dec. 2. 17:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az aukciófigyelő több dologra jó.

Egyrészt ha vásárolni akarsz, akkor nyomon követheted, hogy hol tart a licit.

Ha neked is van hasonló terméked akkor meg kíváncsi lehetsz, hogy mennyiért kel el a vaterán (és legközelebb ahhoz viszonyítva adhatod el).

Tehát nem mindig jelez vásárlási szándékot az aukciófigyelő, sokszor csak kíváncsiskodást.

2012. dec. 2. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!