Akik albérletben laknak azoknak nem rossz állandóan kiadni minden hónapban a pénzt érte?
De ha valaki albérletre fizeti a fizetése majdnem felét ,akkor mit tesz félre?
Ott a rezsi a konyha + még néha pár új ruha darabra is szükség van. Anyósnál nem kell albérletet fizetni , lehet gyűjteni azt meg lehet spórolni amit az albérletre kéne fizetni. Aki meg a hitelt fizeti és okosan vette fel annak a legvégén lesz 1 saját háza de az albérletet fizetheted életed végéig. Nem elég ha le lenne választva a ház és nem lenne átjárkálás külön minden?
Ez attól függ, hogy mennyit keresel és hol bérelsz. Én szívesen elköltöznék itthonról, de suli mellett havi 80-at keresek, Bp-n élek, ha bérelnék egy 20 nm-es garzont, még az is 50-60ra jönne ki és mivel fizetősre járok, nekem a tandíjra is félre kell tennem, pluszban vannak terveim.
Inkább lakáshitelre költenék, mint hogy másnak pengessem a pénzt havonta. Addig meghúzom magam itthon.
figyelj albérlet vagy inkább stressz, örökös gyomorgörcs amibe tönkremehet a házasságod az életed, családod...
Nem mindenki jön ki anyukával anyóssal és nem mindenki tudja elviselni ha beleszólnak a mindennapjaiba (mert ez kikerülhetetlen) sőt nem mindenkinek van lehetősége a szülőket így kihasználni....
Szerintem te se a több éves feszültséget választanád azért hogy a végén idegroncsként vegyél egy házat....
Nem mindenhol lehet megoldani a különélést. Mondjuk azért, mert anyós nem egyezik bele hogy az ő házának legyen olyan része, ahová ő nem mehet be akkor, amikor ő akar.
Én mondjuk anyukámmal sem laknék együtt ugyanezen okból.
Sokan a szülői házban sem tudnak spórolni, mert elköltik erre-arra, nem tanulnak meg spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!