Magyarok, akik Németországban éltek, nem érzitek úgy hogy az otthoniaknak komplett falsch elképzelése van arról milyen is az élet Németországban?
Arra is válaszolva, amit a 7-es válaszolónak írtál.
Na, látod milyen jól esik az együttérzés????
De te tipikusan az az ember vagy, aki más szemében a szálkát is, magáéban a gerendát sem veszi észre.
Sajnálatos, hogy 0 intelligenciával rendelkezel. Látom a stílusod annak ellenére sem tudtad levetkőzni, hogy Németországba költöztél. :)
Nem tudom magamra venni a kiírásod semelyik szempontból, köszönöm, én jól élek. És téveszméim sincsenek a kinti életről. Ajánlom figyelmedbe még egyszer a hozzászólásaimat.
Hátha harmadik nekifutásra sikerül értelmezned.
A gerenda, ahogy te kiemelted, annak szólt, hogy nem tetszett a válaszoló kommentje, amiben nem érzett együtt a szállítási költségeddel. Na te sem érzel együtt senkivel, és meg sem akarod érteni a mások nézőpontját.
Idejössz és ócsárolod a magyarokat, holott te is az vagy, aki az anyanyelvén még csak helyesen sem tud írni.
Mindenhol vannak irreális árak, ha feltűnt ez az apróság.
Sajnos ez egy olyan oldal, ahol az ír a kérdéshez, aki csak akar. Nem te döntöd el. :)
Danke!
Inkább írjál könyvet, ha nem tetszik az oldal. Az alá nem lehet kommentelni és mint írtad, a fogalmazási készséged kiváló, bár számunkra ez nem derült ki. :)
Egyébként meg azt, aki Németországban, ahol van munkalehetőség és élhető körülmény, nem tud megélni normálisan, csak sajnálni tudom. Mélységesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!