Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Magyarok, akik Németországban...

Magyarok, akik Németországban éltek, nem érzitek úgy hogy az otthoniaknak komplett falsch elképzelése van arról milyen is az élet Németországban?

Figyelt kérdés
Legtöbben úgy gondolják hogy ez itt a Kánaán, hülyére keressük magunkat stb. Eközben egy 5 km-es távú mentőkocsis szállításról például most kaptuk meg a 293 eurós számlát!..

2012. nov. 25. 10:00
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Arra is válaszolva, amit a 7-es válaszolónak írtál.

Na, látod milyen jól esik az együttérzés????

De te tipikusan az az ember vagy, aki más szemében a szálkát is, magáéban a gerendát sem veszi észre.

2012. nov. 25. 18:03
 12/33 A kérdező kommentje:
5/9. mi netto 1200 euróból élünk ami itt egy átlag fizetésnek felel meg. ebből az a 293 euró igenis érzékenyen érint már megbocsáss. egyébként meg te is azok közé tartozol aki minden sz* rt magára vesz és személyes sértésnek fogja fel. nem erről szólt a téma és nem arról hogy a magam helyzetét emelem ki. Azt szerettem volna érzékeltetni hogy a szolgáltatás mértékéhez képest amely ez esetben szállítás településen belül 5 kilométerre, a felszámított díj aránytalanul magas! rengetegen élnek itt 1000 euróból, nekem elhiheted! és azokat ez a díj hazavágja.
2012. nov. 25. 18:22
 13/33 A kérdező kommentje:
11/12. mi volt a gerenda? hogy rosszul lett egy hozzátartozóm?! jajj nehogy már megharagudj érte! jó nagy p* raszt vagy.
2012. nov. 25. 18:24
 14/33 anonim ***** válasza:

Sajnálatos, hogy 0 intelligenciával rendelkezel. Látom a stílusod annak ellenére sem tudtad levetkőzni, hogy Németországba költöztél. :)

Nem tudom magamra venni a kiírásod semelyik szempontból, köszönöm, én jól élek. És téveszméim sincsenek a kinti életről. Ajánlom figyelmedbe még egyszer a hozzászólásaimat.

Hátha harmadik nekifutásra sikerül értelmezned.

A gerenda, ahogy te kiemelted, annak szólt, hogy nem tetszett a válaszoló kommentje, amiben nem érzett együtt a szállítási költségeddel. Na te sem érzel együtt senkivel, és meg sem akarod érteni a mások nézőpontját.

Idejössz és ócsárolod a magyarokat, holott te is az vagy, aki az anyanyelvén még csak helyesen sem tud írni.

Mindenhol vannak irreális árak, ha feltűnt ez az apróság.

2012. nov. 25. 18:28
 15/33 A kérdező kommentje:
10/13. én sem élek jól. de nem azért írtam a topikot hogy a saját életszínvonalamra vetítsem ki, de folyamatosan terelitek erre a témát basszus! pont hogy én vagyok diszkriminàlva és az összes magyar aki itt él mert ez kapjuk itt is: "aki kint él fogja be a pofáját mert keresi a sok lóvét"
2012. nov. 25. 18:29
 16/33 A kérdező kommentje:
14/15: azt hiszem hogy teljesen rendben van a helyesírásom, ez az oldal egy fórum. a chat-es stílus igenis megengedett. egyébként meg fogalmazási versenyt nyertem a suliban, mégpedig országosat úgyhogy ha a hőn szeretett hazád úgy döntött hogy első vagyok akkor gondolhatod hogy megfelelt a helyesírásom. ennyit erről. a kommentjeid támadóak.
2012. nov. 25. 18:34
 17/33 A kérdező kommentje:
Egyébként pedig a párom imádja Magyarországot. Én pedig megtehetném hogy a gyerekünkkel németül társalogjak, ennek ellenére magyarul fogok és tovább adom az anyanyelvem. nem kell ítélkezni látatlanban.
2012. nov. 25. 18:37
 18/33 A kérdező kommentje:
A téma pedig úgy kezdődik "Magyarok, akik Németországban éltek.." ezeknek az embereknek szólt. Nem azoknak akik Magyarországon élnek és nem is azoknak akik Ausztriában. Danke.
2012. nov. 25. 18:51
 19/33 anonim ***** válasza:

Sajnos ez egy olyan oldal, ahol az ír a kérdéshez, aki csak akar. Nem te döntöd el. :)

Danke!

2012. nov. 25. 19:00
 20/33 anonim ***** válasza:

Inkább írjál könyvet, ha nem tetszik az oldal. Az alá nem lehet kommentelni és mint írtad, a fogalmazási készséged kiváló, bár számunkra ez nem derült ki. :)

Egyébként meg azt, aki Németországban, ahol van munkalehetőség és élhető körülmény, nem tud megélni normálisan, csak sajnálni tudom. Mélységesen. :)

2012. nov. 25. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!