Mikor fogok már végre álláshoz jutni?
Istenem. Hogy lehet 1-2 ember ennyire tapintatlan, ilyen mocskosul pofátlan?! Kik vagytok ti, hogy ismeretlenül oylan dolgokat állítsatok amiről halvány lila gőzötök sincsen? miért nem tanult tovább? Mennyi diplomás küszködik ugyan ezzel a problémával? Neki mit mondanál? Megkérdeznéd, hogy a diplomádhoz miért nem szereztél még egyet? Sokat akar valaki egy adminisztratív munkával? Tudod te mennyit keresnek ebben a munkakörben? És az sok? Akkor éljél meg te belőle.
Egyébként is ez egy kérdés, valakinek a problémája és ha már itt teszi fel valaki akkor én elhiszem, hogy gondban van, ti meg becsméreltek és fröcsögtök a magas lóról lefele. Szégyeljétek magatokat. Hányok az iylen emberektől.
Kedves hölgyem, magának meg azt tudom mondani, hogy ne adja fel. Valószínűleg nme kell bemutatni az expressz újságot, szerintem az újságárus is ismerősként köszönti és csak ennyit kérdez, hogy "A szokásos?" és már adja is. Okosat nem lehet ezzel kapcsolatban mondani csak annyit, hogy kitartónak kell lenni. Nincs mit tenni sajnos ez van ma Magyarországon, nem az emberen múlik, hogy dolgozhat e hanem nagyban a szerencsétől.
Kitartás kívánok Önnek és a becsmérlő megjegyzéseket kérem ne vegye fel, az idiotizmus az nem Magyarország sajátja mindenhol tapasztalható jelenség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!