Hogy lehet, hogy még mindig tele vannak az "aukciós" oldalak "üzletszerű" eladókkal?
Figyelt kérdés
Állítólag nagyon rászállt a NAV az ilyen eladókra. Ennek ellenére még mindig tele van olyan eladókkal a vatera, teszvesz, ófogás, aprod akik külföldről behozott termékekkel kereskednek (ebay-ről, amazon-ról leszedett árúval).
Még mindig megéri csinálni? Én múltévben, azért nem kezdtem hozzá, mert mindenki háborgott, hogy nem éri meg és, hogy lelehet bukni. Akkor most mi van?
2012. nov. 18. 17:02
1/6 anonim válasza:
Ha adóznak utána, akkor miért ne csinálhatnák?!
2/6 anonim válasza:
Pl. eszedbe jutott, hogy adóznak utána? Akkor nem b@szogat a NAV...
Múltkor néztem, amilyen pofátlan árréssel dolgoznak a "semmiért" ( 70e-ért adnak egy 35e forintos kínai telefont..) akár az is belefér, hogy adózzon...
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Esetleg tudna valaki írni részletesebben ennek az adózásnak a mikéntjéről? Régebben utána olvastam, de mindenhol mást találtam róla.
2012. nov. 19. 14:14
4/6 anonim válasza:
keresel egy könyvelőt és az segíteni fog neked mindenben! Úgyis kell, mivel vállalkozói kell hozzá, ahhoz meg könyvelő, mivel számlát kell adnod!
5/6 A kérdező kommentje:
Na igen, vállalkozóként viszont nem éri.
2012. nov. 19. 17:10
6/6 anonim válasza:
Nem is kell hozzá természetesen vállalkozói, magánember is tud adózni eladások után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!