Apárommal építkezni v házat venni tervezünk, hogy vajon mennyibe kerülhet felépíteni győr környékén egy 72 nm-es házat, plussz egy garázst mellé (kb 15 nm)? Ha bárki válaszolna érdemben, hogy legalább kb mennyibe fájna, nagyon megköszönném.
(2 szoba, konyha nappali, fürdő-wc egyben)
Nagyon szeretnénk elindulni de most egy építészmérnököt megkérni terveztetni, stb nincs lehetőségünk.
Terv nélkül ne is próbálkozzatok! Az engedélyhez kell a terv, sőt műszaki vezető is szükséges az építkezéshez.
Házilagos kivitelezés esetén is kell építésvezető.
Az ár függ az alapterület négyzetméterétől is.
Puritán körülmények között 100000 Ft.-/ m2- ből kihozható, de akkor mindent nektek kell csinálni.
Nyilván egyelőre csak gondolkozunk hogy mi lenne jobb, venni vagy építeni, és kb gondoltam hátha van ötlete valakinek, hogy mennyibe kerülhet, mert a keret elég szűkös és még nem tudjuk hogy építeni vagy venni szeretnénk-e egyet. gondoltam terv meg ilyesmik nem kellenek egyelőre. a telek megvan.
köszi a válaszokat :) de ezek sajnos még nem segítettek :(
Az építéshez és annak árajánlat készítéséhez terv kell. anélkül nem tudom betenni az árajánlat készítő programba.
Most olcsó a használt lakás, amibe esetleg agy kis festéssel be lehet költözni és a felújítás várhat.
Sziasztok!
Hát nagyon nehéz lesz terv nélkül megbecsülni az építési költségeket. Sok mindentől függ: alaprajzi kialakítás, tervezett gépészetek, megújuló energia, esetleg passzívház kategória.
Nagyon átlagos ház esetén kb 140eFt/m2 áron kell számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!