Mit tegyek? (bővebben alul)
Figyelt kérdés
Fogok venni egy iPhone 5-öt 64GB-at az apple honlapjáról. Persze amerikából hozom és úgy a 270000Ft helyeet csak 84000Ft lesz+vám+posta költség, ami nem sok még így is megéri. És a lényeg h azért a majdnem legújabb telóval így járkálni... mit tegyek h ne lopják el?? Egyik osztálytársam a 4S-ét övtatyóba hordozza mindenhova magával, az is jó ötlet. Tokot majd veszek hozzá ütésállót az alap:D De minden h ne lopják el ne legyen semmi baja ehez kellenének tippek, és hogy csináljam. A válaszokat előre is köszönöm! Kérdezni lehet!2012. nov. 15. 20:47
11/16 A kérdező kommentje:
Kérem a súlyosan értelmi fogyatékosok kiméljenek! A 9válaszból 1 volt normális. Mért is akarok villogni vele?? Csak kéne már egy jó teló. A mostani már szar. És nem részletre annyi mert úgy méreg drága lenne.
-,-
2012. nov. 16. 20:59
13/16 anonim válasza:
Ja,, első vagyok. Nyugodtan lehet lepontozni a válaszomat, a tényeken nem változtat.
14/16 A kérdező kommentje:
Nem akarok villogni csak egyet kérdeztem és máris elkezdtek itten fikázni. Amúgy már döntöttem:D
2012. nov. 17. 14:04
15/16 A kérdező kommentje:
A 8-adik az értelmes volt:D
2012. nov. 17. 14:05
16/16 anonim válasza:
De akkor sem fogod megkapni 84 ezer Ft-ért, mert előfizetéses. Csak akkor vásárolhatsz előfizetéses telefont, ha van lakcímed és bejelentett munkahelyed USÁ-ban.
Magyarországon is lehet venni 60 ezer Ft-ért a T-mobilnál, de ugyan úgy előfizetéses. 60 ezerért lehet kihozni, de attól még utána részletekben kell fizetned. Ugyan ez van Amerikából (+ 1000 más macera), ekkora erővel itt is megvehetnéd.
Tessék itt van a magyar Apple oldala. Sehol nincs 84 ezer Ft-ért, csak 209 ezer Ft-ért. ÁFA-val 270 ezer Ft.
( [link]
Jó vásárlást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!