1000 euróért kaphatok autót Romániában?
Figyelt kérdés
nem baj ha használt, csak jó állapotban legyen2009. aug. 14. 16:10
11/14 anonim válasza:
De bizony kötekszel!Nem küld el innen senki csak azt tanácsolták a Román autóárakat Román oldalakon nézd meg!Ami ésszerű is!Te csinálsz itt nemzetiségi műsort ki a Magyarabb a másiknál!De az a vicces,hogy tényleg ott tudod csak megnézni!
12/14 A kérdező kommentje:
Szerintem te nem láttad mit írt az egyik hozzászóló, mert az már ki van törölve. A másik dolog meg az, hogy olyan kérdést rakok fel amilyet én akarok. Ha nem tudod a választ menny odébb és ne küldözgess semerre.
2009. aug. 16. 10:25
13/14 anonim válasza:
Neked komoly gondjaid vannak mentálisan.Kész feladom,kérdezz nyugodtan,akár azt is megkérdezheted egy Perui indiántól,hogy készül a Bajai halászlé.Nem érdekel.
14/14 A kérdező kommentje:
Hát én civilizált voltam, te meg sértegetsz. Mért mérgelődsz ha igazad van? (mert nincs xD)
Amúgy rátapintottál a lényegre, azt is megkérdezhetem, hogy mennyi a kenyér Japánban, azzal a reménnyel, hogy valaki nemrég volt ott és tud válaszolni. Miből gondolod, hogy csak magyarországi felhasználók vannak? A fórum eléggé népszerű...több országból vannak felregisztrálva. De ha így leszólják a külföldieket akkor asszem tényleg rossz helyen járok. De csak akkor vagyok hajlandó más oldalra menni, amikor egy admin küld el máshova.
Jah...meg ismétlem, hogy nem láttad az első beszólást (amit töröltek), szal nem értheted a felháborodásom.
2009. aug. 16. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!