1000 euróért kaphatok autót Romániában?
1/14 anonim válasza:
2009. aug. 14. 16:22
2/14 anonim válasza:
2009. aug. 14. 16:23
3/14 A kérdező kommentje:
nem tudtok oldalakat ahol lehet nézelődni?
Ez itten nem román fórum, nem tudom, ezt eddig nem vetted észre?... 8-[
Talán egy román weboldalon próbálkozz.
2009. aug. 14. 16:40
5/14 A kérdező kommentje:
én magyar vagyok, de Romániában élek. Kérdezzem azt, hogy mennyi egy autó Magyarországon?...engem az nem érdekel. Amúgy köteleztelek, hogy válaszolj? Esetleg, hogy elolvasd a kérdésemet? Tudomásom szerint nem. Szal ne legyél annyira nacionalista. És igenis amíg a Román állam elbír a hátán ennyi magyar embert, addig egy magyar fórum is el kell bírjon egy Romániával kapcsolatos kérdést, amit egy magyar tesz fel.
6/14 anonim válasza:
16:40, nem tűnt fel, hogy magyarul beszélünk?? én is romániai vagyok amúgy
2009. aug. 14. 22:10
7/14 anonim válasza:
jah és a tulajdonképpeni válaszom lemaradt :S
szóval próbáld meg a bestauto.ro- n
2009. aug. 14. 22:15
Tiszta hülyék vagytok!Lepontozni és baszogatni tudjátok azt aki kimondta,hogy inkább Román fórumokon kéne nézelődni!Pedig igaza van,honnan a vérből tudja itt a nagy többség milyen árban mozognak Romániában vagy akárhol az autó árak!ha Romániában élsz akkor miért nem tudsz átnézni néhány használt autó weboldalt vagy újságot,mindjárt képben lennél!Kérdező azt meg ,hogy mire akar válaszolni és mire nem hagy döntse már el mindenki ,és mellesleg hasznos választ adott\webcímmel\!
2009. aug. 15. 13:02
9/14 A kérdező kommentje:
Észrevételeim alapján elég sokan vannak Erdélyből akik tisztában vannak az árakkal. A másik dolog meg, hogy ha nem te csináltad a fórumot, nincs jogod bárkit is elküldeni más fórumra. Az oldalon sehol nem látom, hogy ki lenne írva, hogy: Gyakori kérdések csakis magyaroknak, csakis Magyarországról. Én és még akik itt élnek próbáljuk megtartani magyarságunkat azáltal, hogy magyar oldalakra lépünk fel, magyar társaságba, erre meg elküldenek a románok közé. S sajnos olyanok mernek ítélkezni, hogy ki írhat meg ki nem, akik hozzá se járultak semmivel a fórum meglétéhez.
Amúgy még sok olyan kérdés van amire nem tudok válaszolni de hagyom, hogy válaszoljon aki tudja a választ és nem kötekedek.
10/14 anonim válasza:
Szia a piacokat nézd vannak a városokban vasárnapi autó piacok !! melesleg én is Erdélyi vagyok ! 100% magyar!
2009. aug. 16. 00:00
Kapcsolódó kérdések: