Nincs itthon már mit ennünk! Szó szerint! Mit tegyünk?
Figyelt kérdés
Édesapám 55 éves,8 éve van a munkahelyén.Anyum 57,Őt 6 év után elküldték az állásából,mert megszüntették a településünkről a buszjáratot,ami hordta.Én pedig 21 éves vagyok,fél éve végeztem a tanulmányaimmal,és sehol sem találok munkát,pedig már mindent bejártam ez ügyben!Egy éve még nagyon szerényen,de meg tudtunk élni,de mára már étel sincs az asztalon!Ha van is,minden nap krumpli és bableves.Ezzel jelen helyzetben nincs is bajom,hisz megbecsülöm,hogy legalább ez is van.Csak azért írtam le,hogy éreztessem,mennyire rossz a helyzet.A lakáshitelt még pár hónapig fizeti helyettünk a biztosító,de utána jön a pokol:lejár a határidő,és nekünk ell valahogy fizetni,de nincs semmink,amiből tellne rá,így lehetséges,elárvezerik a fejünk felől!Nincs tüzelőnk sem,és nem is lesz!Az internetet sem tudtuk fizetni,és egyéb hasonló "élvezeti" szolgáltatást,ezért kikapcsoltak mindent a villany és a víz kivételével.Annyira sz*r a helyzetünk,hogy minden nap könnyes szemmel kelünk,fekszünk!Kilátástalan!Anyumnak még van jópár éve nyugdíjig,addig pedig lehetetlen elhelyezkednie,mert mindenhol elutasítják a kora miatt.Én pedig 21 évesen szégyen szemre még takarítani sem kellek több,felsőfokú végzettséggel,nyelvtudással,annyira nincsen munkalehetőség itt nógrádban.Annyira rossz,elzárt környéken lakunk közlekedés szempontjából,hogy még munkásbuszok sem járnak.A házat nem tudjuk eladni,mert van rajta bőven kölcsön.Ezért a költözés kizárt.Tudom,hogy nem old meg semmit,de néha már az öngyilkosság gondolata foglalkoztat.De az tartja bennem a lelket,hogy elég nyomora van a szüleimnek,nem szeretném őket még azzal is romba dönteni,hogy a lányukat elveszítsék.Hatalmas fájdalom lenne nekik.Nem szeretném,hogy szenvedjenek.Túlságosan szeretem,és tisztelem őket.Külföld megint nem jöhet szóba.Apámat elutasítják a kora miatt,anyumat szintén,nekem pedig alaptőkére lenne szükségem a kijutáshoz,ami szintén buktató.Anyum még segélyre sem jogosult,mert a hivatal megállapította,hogy apám túl jól keres a havi 57 ezrével,hogy 3 ember megéljen egy háztartásban.Nevetséges!Nem akarunk télen megfagyni,és éhen halni!Nekem karácsonyra nincsen vágyam,különös kívánságom,egyet kivéve:munkahelyet akarok,és megélhetőséget!Mit tegyünk? Egy elkeseredett 21 éves nő.2012. nov. 13. 16:38
21/22 anonim válasza:
Köttesd ki a netet és lesz mit enni
22/22 anonim válasza:
Együttérzek!
Nógrádban pontosan hol laksz,hogy annyira nyomorúságos a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!