Nincs itthon már mit ennünk! Szó szerint! Mit tegyünk?
akkor ez meredek lesz...
coachsurfinggel húzz ki pár hetet pesten...
lehet hogy pár naponta új helyre mész de bőrönddel megoldható...
tudom dilis gondolat, de bejöhet kérdés mennyire vagy bevállalós
aztán ha van annyi pénzed hogy kirepülj Angliába és utazz egy picit, valamint hogy 1 hétre legyen kajád és 40 fontotd akkor tudok segíteni, de ahhoz kell egy kis idő.
mondjuk az is meglehet mire eljutsz egy kis tőkéig saját hasonló vállalkozásom lesz ahol én dolgozom és akkor Magyarországon lenne a tréning és utána a kiutazás csak... ami annyit tesz hogy nem kell kétszer utaznod
mert nekem most ki kellett jönnöm a tréningra aztán hazamennni aztán vissza, mert idő volt mire elkészült az erkölcsi bizonyítvány, itt meg brutális drága a lakhatás...
Valaki írta, hogy Tescoban mindig van munka, ez így igaz, nem csak ott, minden áruházban mindig van árufeltöltői munka legalább.
Azt meg nem értem, hogy hogy nem vagytok jogosultak segélyre, amikor 20 ezer alatt van az egy főre jutó jövedelmetek, ez nem így van! POntosan meg vannak határozva a feltételek, ami esetén jár a támogatás és a segély, én ennek jobban utánanéznék!!!
Vagy próbálkozz meg külföldi munkával, például szállodába sok magyar lányt keresnek és a szállásod is meg lenne oldva.
Amúgy mi a végzettséged?
Szia!
Nemtudom mennyire aktuális a kérdés - bár gondolom nagyon, hiszen azzal, hogy a párodhoz költözöl még semmi sincs megoldva... az ő fizetése nem húzza ki a szüleidet a bajból!
A kommentelőknek üzenem, hogyvan olyan környék Magyar országon, ahol sem TESCO-s sem pedig Mekis meló nincs... és ez tapasztalat.. pedig az már tényleg az alja... :S
Neked pedig kedves segítséget kérő ajánlom, hogy ne elégedj meg azzal, hogy összeköltözöl a pároddal, és az au pair-kedést... keress rá a neten... regngeteg oldal van és Te választhatod ki, hoigy melyik országba mennél dolgozni. Csak olyan ajánlatot fogadj el, ahol a család/ cég fizeti a kiutazást, mert egyrész akkor ez valós állás és nem kell tartanod az átveréstől, valamint így valóban 0Ft- ból utazhatsz ki. A másik jó dolog, hogy kintléted alatt, ha nyitott szemmel jársz állást kereshetsz a szüleidnek is..
Sok szerencsét és fel a fejjel!
Hát én nem tudok olyanról h valakit ki is vitet a munkaadó... Attól még lehet hogy van ilyen!De szerintem ritka mint a fehér holló...
Kár hogy nem tudsz németül, én ausztriában vagyok, és itt a vendéglátóiparban (én építőiparban dolgozom)sok helyen állják és adják a szállást+ellátást, de kiutazni saját költségre kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!