Nem idő vágó kérdés, de mi a véleményetek? Vettünk egy műszaki cikket.7-én. Tegnap este vettük észre, hogy valami nem jó rajta. Ma vissza vittük,11-én. Mi számít 3munkanapnak?
Figyelt kérdés
hétfőtől -péntekig van a munkahét, nem?szerintem hiába van nyitva az üzlet hétvégén is a 3munkanap fogalma a hétközbeni napokra vonatkoznak.szóval mi szerdán vettük akkor hétfőn jár le a 3munkanap, és akár élhetnénk is pénzvisszafizetés lehetőségével.2012. nov. 11. 21:17
3/8 A kérdező kommentje:
köszi, tudom, így kezdtem.de nagyon kíváncsi vagyok a véleményekre
2012. nov. 11. 21:35
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, de ha ennyire számolgattok,most a szombat is munkanap volt
5/8 A kérdező kommentje:
hogy nekik lejárt a 3nap, mert ők mindennap nyitva vannak
2012. nov. 11. 21:37
6/8 anonim válasza:
Nos igen, mivel ha minden nap nyitva vannak akkor nekik már lejárt mert a garancia az adott boltra vonatkozik. Gondolom 1-2 év garanciát adtak arra a bizonyos cikkre, akkor kötelesek elküldeni a gyártónak hogy nézze meg mi lehet a baja.
7/8 A kérdező kommentje:
hát persze, aztán 3hétig rajta csücsülnek, én meg nyilván azért vettem mert szükségem van rá
2012. nov. 11. 21:46
8/8 anonim válasza:
Akkor meg mi a kérdés? Náluk a boltban már lejárt, így maximum ezt tudjátok csinálni. Ha nem veszitek igénybe ezt a lehetőséget, és még rosszabbra fordul a helyzet, akkor magatokra vessetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!