Drienn kérdése:
Osszezavarja-e az egy eves gyereket, ha egy este en egy este a ferjem altat?
Figyelt kérdés
A kisfiam nemreg szokott le az esti elalvasos cicirol, azota van ugy, hogy atalussza az ejszakat vagy egyszer ebred csak reggelig ... A leszoktatasos periodusban a ferjem altatta es o altatta vissza ejszaka is. Most, hogy mar nincs tejem, visszavettem en az altatast de a ferjemnek hianyzik.2012. nov. 10. 11:59
1/5 anonim válasza:
nem, nekün két gyerekünk van, és minden nap felváltva vagyunk a gyerekekkel.
egyik nap én altatom a kicsit, ő olvas a nagynak mesét, és fordítva.
SZerintem külön jó, hogy mindketten részt vesznek ebben is.:)
Meg hát gondolj bele, ahol több gyerek van, meg kell osztani a teendőket.:)
2/5 anonim válasza:
szoktatás kérdése, szerintem is jobb ha a gyerek azt szokja meg h nem csak apával/anyával tud aludni menni, nálunk a nagyiknak is alszik szépen, ha betartják a megszokott esti rituálét, nem zavarodott össze tőle.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ha elfogadta a férjedet is, akkor miért ne adhatnád át ezt a feladatot neki? Addig te lazíthatnál egy kicsit, biztos rád fér az egész napos "láblógatás és babázás" (bruhaha) után ;-))
4/5 anonim válasza:
A mi kisfiúnk is 1 éves. Nálunk nem zavarja össze,pedig nincs benne rendszer,mert a férjem olyan munkahelyen dolgozik,hogy este nem mindig van otthon ugyanabban az időpontban (este 6-10-ig szokott érkezni).A fiam olykor cicizik,olykor tápszerezik elalvás előtt. De ha az apja otthon van,akkor szinte igényli,hogy apa altassa el.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom csajok ... meg fogjuk akkor probalni mi is. Ma ejszaka is o ment be egyszer visszaaltatni, mert epp ebren volt es olyan edeske volt...mondta hogy anya,anya,anya..es mikor az apja bement akkor hallottam hogy mondja, hogy apa :) Azert kerdeztem igy konkretan ra, mert miutan visszavettem en az altatast, volt ugy h kerte a parom h altathasson o ... de nehezebben ment, mert nagyon sokat volt "anya, anya, anya" mig elaludt. De valoszinu ha rendszert csinalunk belole es nem csak ritkan altat akkor megerti Zalan is. Koszonom megegyszer a valaszokat. Jo "lablogatast" nektek :)) <-ez tetszett:)
2012. nov. 11. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!