Miért olyan nagy dolog nyereségesen kereskedni forex-en? Nekem lazán sikerül.
Figyelt kérdés
Globex határidős kontraktusokkal kereskedem az eur/usd devizapárra. A target-szintem 29 pip, a stop szintem 40 pip ! És bejön ! Gyakorlatilag minden nap ! Miért olyan nagy szám ez ? Szerintem azért, mert mások a forex eur/usd devizapárt nézik, ami "folytonosan" változik. Mindig az "underlying", tehát vonatkozó határidős kontraktust nézzétek, ami diszkrét lépcsőkben változik. A gyertyák mérete szempontjából minden egyes pont számít, egész értékekben. No, hát így lehet sok pénzt keresni !!!2012. nov. 9. 17:15
11/12 anonim válasza:
A kérdező eleve számla lemorzsolódásra van ítélve. Sok 1000 trade után rájössz, hogy 50-50% a találati arány. Ebben az esetben pedig az RR, ha még 1:1 sincs, akkor a nullában tartás sem hozható hosszú távon.
12/12 anonim válasza:
volt ebben valami amit mondott az emberke ezzel az underlying dologgal kapcsolatban,nézzétek csak a linket, bár én még nem teljesen értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!