Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez egy újabb őrült kamu dolog...

Ez egy újabb őrült kamu dolog lehet?

Figyelt kérdés

[link]

Nem rég kaptam a linket egy ismerőtől, csábító ajánlat, de valószínűnek tartom, h kamu lesz ez is. Van valakinek már tapasztalata ebben? Csinálja valaki ezt? Válaszaitokat előre is köszi :)

2012. okt. 27. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem valami ismerős, sejtem nem sok étteremmel (nevessel!) lehetnek kapcsolatban. Nincs értelme szvsz.

És valószínűsítem, hogy akitől a linket kaptad és tovább linkelted, az bizony valami jutalmat kap (pont, pénz, bármit - az oldalon) akkor, ha ezen az adott - refes - linken regisztrál valaki...

2012. okt. 27. 21:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Nahát, ez valami étteremmel kapcsolatos dolog lenne? Ez fel sem tűnt, csak gyors átfutottam, és nekem abból az jött le, hogy minden tök szuper, csak regisztrálni kell, megosztani naponta a linket és már jön is a pénz, ezért éreztem erősen kamu szagúnak a dolgot. Igen, tényleg igazad van, most kicsit jobban elolvastam és tényleg, aki ezen a linket regisztrál, az ismerősömnek jutalékot ér. Figyelmetlen voltam, nem akartam reklámozni, lehet valahogy törölni a linket, vagy legalábbis azt a pár betűt, számot a végén?
2012. okt. 27. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez a duma...

"Felejtsd el az MLM rendszereket! A LifeCard programban nem kell több szintű csapatot építened, mindössze népszerűsítened kell a LifeCard oldalát és a programban résztvevő minden meghívottad után folyamatosan jövedelemhez juthatsz"

Ez nem MLM, de azért MLM...

2012. okt. 28. 10:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Jópár éve foglalkozom normális befektetésekkel, és fura látni, hogy az emberek naivitása nem változik.

Miért lenne jó egy termelő vagy szolgáltató cégnek 50% kedvezményt adni? Miért hiszi valaki, hogy nem tesz semmit, nem fektet be semmit, és mégis lesz pénze, mert egy ismeretlen személy ezt elintézi neki?

2012. okt. 28. 19:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Itt van a legpontosabb információ: [link]
2012. nov. 9. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!