Ez egy újabb őrült kamu dolog lehet?
Nem rég kaptam a linket egy ismerőtől, csábító ajánlat, de valószínűnek tartom, h kamu lesz ez is. Van valakinek már tapasztalata ebben? Csinálja valaki ezt? Válaszaitokat előre is köszi :)
Nem valami ismerős, sejtem nem sok étteremmel (nevessel!) lehetnek kapcsolatban. Nincs értelme szvsz.
És valószínűsítem, hogy akitől a linket kaptad és tovább linkelted, az bizony valami jutalmat kap (pont, pénz, bármit - az oldalon) akkor, ha ezen az adott - refes - linken regisztrál valaki...
Ez a duma...
"Felejtsd el az MLM rendszereket! A LifeCard programban nem kell több szintű csapatot építened, mindössze népszerűsítened kell a LifeCard oldalát és a programban résztvevő minden meghívottad után folyamatosan jövedelemhez juthatsz"
Ez nem MLM, de azért MLM...
Jópár éve foglalkozom normális befektetésekkel, és fura látni, hogy az emberek naivitása nem változik.
Miért lenne jó egy termelő vagy szolgáltató cégnek 50% kedvezményt adni? Miért hiszi valaki, hogy nem tesz semmit, nem fektet be semmit, és mégis lesz pénze, mert egy ismeretlen személy ezt elintézi neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!