Miért olyan nagy dolog nyereségesen kereskedni forex-en? Nekem lazán sikerül.
Én nem mernék forexezni, kevésbé értek hozzá, és nem is annyira érdekel a spekuláció. Inkább a befektetések vonzanak.
Tehát nekem ez nagy dolog. Másnak meg az a nagy dolog, amit én csinálok rutinból.
Mióta foglalkozol vele pontosan?
A PSZAF-nek van egy videoja, amin azt írják/mondják, hogy a tőzsdét az emberek 78% veszteséggel fejezi be. Marad 22% akik nyereségesek.
Szerintem csak tanulás és gyakorlás kérdése. Vannak olyanok is akik direkt elakarják veszteni a pénzüket pl. félkarú rablóval, már ezt szerencsére betiltják. Általában a kevés pénzű emberek a veszteségesek a statisztika szerint, ez bizonyos szempontból érthető; pedig kitartással, nem pedig túl nagy kockázat vállalással kevés pénzből is lehet sokat csinálni.
Egyébként egy tradenél a helyes stop és takeprofit arány egy könyv szerint legalább 1 : 2- höz. vagy akár 1 a 3 hoz. Ez esetben ha 50% veszteséges és 50% nyereséges a trade akkor is profitot hoz. Mindenki kialakítja a saját stratégiáját, és ha az nyereséges akkor jó. Forex signálok is támpontot adhatnak. Találni az Interneten friss napi kereskedési ötleteket. Én se értem miért, olyan nagy dolog nyereségesnek lenni.
Tény , hogy kell némi idő a tanuláshoz, anélkül nem megy.
Egyébként én még nem csinálom, hanem több mint egy hónapja gyakorlok demoszámlán. Idáig a legtöbb nyereségem az EUR/USD devizapáron volt, határidőseket nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!