Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Átvert? Tudok valamit csinálni?

Átvert? Tudok valamit csinálni?

Figyelt kérdés
Vettem egy gyerekjátékot.Elutaltam neki a pénzt,postaköltséggel együtt.Ajánlva kértem,hogy postázza.Azóta eltünt és nem reagál..Mit tudok csinálni.HA legközelebb postai csekken küldöm a pénzt,jobban járok?köszi

#átverés #nem-küldte
2012. nov. 9. 10:46
 1/5 Flector 67 ***** válasza:
61%

Semmit. Mikor tanulják meg az emberek, hogy nem utalunk előre?????

Ne haragudj kedves kérdező, de ez most tanulópénz volt. Miért nem kérted futárral?

2012. nov. 9. 11:52
 2/5 anonim ***** válasza:
59%

Miért, ha futárral kéri akkor mivan? Arról van szó, hogy elutalta a pénzt és nem is adtak neki postára semmit.

Amúgy ha nem 2 filléres dologról van szó simán feljelentheted. SEMMIKÉPP se küldj postával pénzt, mert azt könnyű kijátszani, míg egy számla mögött mindig valós személy van és a rendőrség 2 perc alatt előszedi.

2012. nov. 9. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:

"Azóta eltűnt és nem reagál" ez mennyi idő? Mióta nem reagál? Ha kevesebb, mint 2 hét, akkor még várnék.

Ha nagy érték (néhány tízezer felett), akkor feljelentenék, ha kisebb akkor benyelném.

Hol vetted? Megbízható webshop? Vatera (ahol visszajelezhetsz)?

Sima apróhirdetési oldal felejtős, sok az átverés és nehezen követhető.

Számlára utalni biztonságosabb, mint postán küldeni (mert a bankszámlán látszik, hogy megkapta, és visszakövethető).

Első, már miért ne utalnánk előre? Kb 50-szer vásároltam előre utalással, és kb 1000 felett adtam már el, ahol előre utaltak. Eddig nem volt semmi problémám.

2012. nov. 9. 14:55
 4/5 A kérdező kommentje:
összesen 3 ezer forint nem nagy érték,csak ugye bánt,mert karácsonyi ajándék lett volna.Köszi
2012. nov. 9. 16:05
 5/5 Flector 67 ***** válasza:
Ugyértettem utánvéttel kellett volna kérni.
2012. nov. 9. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!