Venni igen, ennél alacsonyabb ingatlan árak már nemigen lesznek, legalábbis az eladók ebben bíznak.
Ha most valamit meg tudsz venni, ha majd az ingatlanárak visszamennek arra a szintre, ahol annak a helye lenne, akkor fog jelentős mértékben megemelkedni az az érték, amit ma belefektettél.
Eladni, akinek nem feltétlenül szükséges, most nem éri meg.
"ha majd az ingatlanárak visszamennek arra a szintre, ahol annak a helye lenne"
Az ingatlanok még mindig bőven túlárazottak, az olcsó hitelek miatt verték fel az árakat mesterségesen. Én nem bánom, ha szenved még néhány évet a piac, és még olcsóbbak lesznek a lakások.
Venni egyébként szerintem nem érdemes, ha megvan a tőkéd, és hitel nélkül akarsz venni, akkor mindenképp vesztenél az üzleten. Kamatoztasd a pénzt, és bérelj, jobban jársz, mint a saját lakással. Ezért nem éri meg kiadásra venni lakást, hiszen a befolyt bérleti díj jóval kevesebb, mint a banki kamatok, ráadásul el is költötted a pénzed.
Köszi a válaszokat!
Én is úgy gondoltam,hogy válság van,és most azért olcsóbbak valamennyire a lakások,aztán esem egyik döbbenetből a másikba, ugyanis sorra olyan árakat látok, hogy leülök.Budapest 1 szobás, 1,5 szobás lakások 13-14 milliókért. És írja a tulaj, hogy ő tudja, hogy válság van, de nem akarja elherdálni a lakást. Sztem is sokszorosan túl vannak árazva a lakások. Hol ér 13 millát egy egy szobás? Sehol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!