Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik sörgyárral érdemes...

Melyik sörgyárral érdemes szerződni?

Figyelt kérdés
Kocsmát szeretnék nyitni és szerződni akarok egy sörgyárral.Melyik céggel érdemes tárgyalni vagy melyik szerelni fel reklámokkal,hűtőkkel,poharakkal az üzletet?
2012. nov. 7. 19:08
 1/8 Flector 67 ***** válasza:

A Te költségedre bármelyik szívesen felszereli. Ez már a Te egyéni ízlésedtől függ.

Jó lenne tudni, hogy a környékbeliek többségében mit szeretnek.

2012. nov. 7. 19:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Az én költségemre?Ezt nem értem..A hütőt meg poharakat meg reklámplakátokat vagy lámpákat ki kell fizetni nekik?
2012. nov. 7. 19:52
 3/8 Flector 67 ***** válasza:
Hát. Szerintem egy sörgyár se fogja berendezni a saját költségén a Te kocsmádat.
2012. nov. 7. 19:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Én úgy halottam,hogy ha leszerződök egy adott céggel akkor Ők adnak hűtőt,poharakat esetleg reklámtáblákat meg ilyesmiket egyes esetben pénzt is
2012. nov. 7. 19:56
 5/8 Flector 67 ***** válasza:
Ja, akkor elnézést. Lehet, hogy így van. De akkor szerintem csak az ő sörüket rendelheted.
2012. nov. 7. 20:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen elvileg az Ő általuk forgalmazott termékeket!
2012. nov. 7. 20:40
 7/8 Flector 67 ***** válasza:
Hát akkor fel kell hívnod egy nagyot pl. Dreher. Vagy esetleg jó lenne tudni mit szeret a vendég kör.
2012. nov. 7. 20:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Bizonyos forgalom után adnak hűtőt és egyéb reklámcuccokat. Kezdő kocsmát nem rendeznek be.
2012. nov. 7. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!