Melyik sörgyárral érdemes szerződni?
Figyelt kérdés
Kocsmát szeretnék nyitni és szerződni akarok egy sörgyárral.Melyik céggel érdemes tárgyalni vagy melyik szerelni fel reklámokkal,hűtőkkel,poharakkal az üzletet?2012. nov. 7. 19:08
1/8 Flector 67 válasza:
A Te költségedre bármelyik szívesen felszereli. Ez már a Te egyéni ízlésedtől függ.
Jó lenne tudni, hogy a környékbeliek többségében mit szeretnek.
2/8 A kérdező kommentje:
Az én költségemre?Ezt nem értem..A hütőt meg poharakat meg reklámplakátokat vagy lámpákat ki kell fizetni nekik?
2012. nov. 7. 19:52
3/8 Flector 67 válasza:
Hát. Szerintem egy sörgyár se fogja berendezni a saját költségén a Te kocsmádat.
4/8 A kérdező kommentje:
Én úgy halottam,hogy ha leszerződök egy adott céggel akkor Ők adnak hűtőt,poharakat esetleg reklámtáblákat meg ilyesmiket egyes esetben pénzt is
2012. nov. 7. 19:56
5/8 Flector 67 válasza:
Ja, akkor elnézést. Lehet, hogy így van. De akkor szerintem csak az ő sörüket rendelheted.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen elvileg az Ő általuk forgalmazott termékeket!
2012. nov. 7. 20:40
7/8 Flector 67 válasza:
Hát akkor fel kell hívnod egy nagyot pl. Dreher. Vagy esetleg jó lenne tudni mit szeret a vendég kör.
8/8 anonim válasza:
Bizonyos forgalom után adnak hűtőt és egyéb reklámcuccokat. Kezdő kocsmát nem rendeznek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!