Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Érdemes regisztálni a Lifecard...

.schwulbini. kérdése:

Érdemes regisztálni a Lifecard-ra?

Figyelt kérdés
[link]
2012. okt. 30. 12:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Kamu az egész ! senki sem ismer olyan embert aki
2012. okt. 30. 18:31
 2/5 anonim ***** válasza:
.....valaha kapott onnan egy petákot is. Viszont spam levelekkel zavarod az ismerőseid akinek továbbküldöd.. Ne dőlj be a parasztvakító szövegnek!
2012. okt. 30. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:
November 19.-e után derül ki, hogy érdemes volt-e. Addig csak emberek beszervezéséről szól az egész oldal.
2012. okt. 31. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Létezik egy olyan, hogy Lyoness, illetve volt egyszer egy Sciennet is. Ez tök ugyanaz, csak más a neve. "kötelezettségmentes és ingyenes" (a két marketingvarázsszó) és "milliókat kereshetsz vele" (MLM-jelszó). Nem, ne regisztrálj semmi ilyenre, vagy ha mégis, legalább pénzt ne rakjál bele, még ha anyukád-apukád ajánlja, akkor se.
2012. nov. 2. 23:27
 5/5 anonim válasza:
Öreg elmondom neked hogy mi a Lyonessbe fektettünk nagyon sok pénzt. Itt milliókról beszélünk és a többszöröse jött vissza. A konkurencia megszűnt mert az tényleg kamu volt. Fater nekem is vett részt ebből az üzletből és a nemzetközi mátrixon is be van fektetve a pénz. Csak annyit mondok hogy 3 havonta kapok belőle CSAK ÉN majd 500.000 forintot és akkor ez csak én vagyok. Mi még a cég alapításakor regisztráltunk, nem kis rizikóval de bevált.
2013. ápr. 16. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!