Mennyi pénz fölött kezelik azembert kiemelt ügyfélnek egy banknál és mi jár egy ilyen kiemelt ügyfélnek?
pl lekötés esetén magasabb kamat, uganúgy kockázatmentesen?
ha igen, mekkora ez a kamat?
50 milliónál kezdődik, de 500-tól igazán kedvesek az emberrel :)
nagyon magasabb kamatokra ne számíts lekötés esetén. inkább befektetési alapokat szokták nyomatni
Pontosítsunk:
50 milliónál már ha betelefonálsz, akkor valószínű "szobára mégy", és nem sorszámot húzva "ablakozol".
Ennyi! :))))
Kiemelt ügyfélként:
- nem állsz sorba a kis sorszámoddal, hanem behívnak egy privát szobába és még kávéval is kínálnak
- nem kapsz semmitmondó leveleket a banktól meg mindenféle fiszf@sz hülyeségekkel nem csesztetnek
- ha valami gond van akkor FELHÍVNAK személyesen, nem pedig küldenek egy felszólító levelet valami faktoringgal fenyegetőzve
- Igazán komoly pénzeknél személyes ügyintéződ is van aki arra hivatott, hogy fényesre nyalja a valagadat
3-as vagyok!
Hát amit a 4-es részletesen leírt, kb. ugyanerre gondoltam én is, amikor azt írtam, hogy "szobára" mehetsz, stb.
De ez még mindig nem jelenti azt, hogy a többinél magasabb kamatot, egyebet kapsz a banktól a pénzedért.
Szeretnek ők téged a pénzedért, meg valami megbecsülést és kiemelt figyelmet is kapsz tőlük a pénzedért, no de magasabb kamat és hasonlók??? Annál saját magukat jobban szeretik!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!