2/23 anonim válasza:
Attól függ milyen szempontból.
Megkeresni sok, elkölteni kevés.
3/23 anonim válasza:
nekem majd 200 havi fizetésem... ez a nem mindegy
4/23 Flector 67 válasza:
Sok. Persze, majd jön valaki, hogy ő kint 2 hónap alatt megkeresi, de kint a megélhetés is drágább.
6/23 anonim válasza:
ez nem igaz, dolgoztam belföldön a otthonomtól 500 km-re, meg most külföldön és nem drágább az étel olcsóbb a repülőjegy se drága,és az albérlettem fizetik
7/23 Flector 67 válasza:
Megmondtam, hogy jön valaki. Én úgy hallottam, még a kaját is fizetik.
8/23 anonim válasza:
Pesten ebből már kapsz a belvárosban egy garzont, vagy kinti kerületben egy nagyobb panellakást. Igen, ez már sok.
10/23 anonim válasza:
" Persze, majd jön valaki, hogy ő kint 2 hónap alatt megkeresi, d"
Igen, feltéve, ha megkérik, hogy vigyen át a határon 15 kiló kokaint. Minden egyéb esetben egy tipikus, magyarokat csábító városi legendáról van szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!