Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vatera futárral kértem, de...

Vatera futárral kértem, de mással küldte el és rossz címre. Mit ttehetek/ünk?

Figyelt kérdés

Vatera futár szolgálattal 2kg alatt 760ft-ért szállítják ki(postától-postáig - tehát a hozzám legközelebb eső ostát kiválasztom, megérkezik és a feladótól kapott kóddal kell mennem a csomagért). A kedves eladónak minden információt megadtam, részletesen(amit egyébként ő is eltudod volna olvasni a vaterafutár szolgáltatásáról a weboldalon), a posta címét is megadtam. Ő erre feladta külön futárszolgálattal, a posta címére(mert azt hitte, hogy a saját címemet adtam meg, mikor hangsúlyoztam neki: erre a postára küldje a csomagot)...

Mi a teendő, hogyha a futár postára viszi a csomagot? Nem tudhatja, hogy ki vagyok, hiszen a postacíme van ott, nem tudják, hol lakom..

ötletek, hogy tudom átvenni ilyen esetben a csomagot, amit mellesleg 10.28-a óta várok...

2012. nov. 6. 08:37
 1/8 A kérdező kommentje:

ui.: nem adott meg az eladó/feladó kódot, szóval még bizonyítani se tudom, hogy igen, ez a csomag hozzám jött...

pedig megkértem 2x, hogy azonosítót, kódot, bármit adjon, de semmi...

2012. nov. 6. 08:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Névre küldik, vagyis bemész a postára és kikéred a nevedre küldött csomagot.

Én sokat vettem így át.

2012. nov. 6. 08:50
 3/8 A kérdező kommentje:

Én is, és így tudom, hogy a mi postánkon, csak kóddal lehet odamenni. Páromat megkértem múltkor, vitte a személyimet és nem adták neki oda így sem.

A másik futár szolgálat pedig NÉVRE szólóan visz csomagokat, HÁZHOZ, és a postára viszik és ott keresik Szabó Lillát, akiből Budapesten több száz van, na meg az egész országban is... így mégis, hogy bizonyítsam, hogy én vagyok az a bizonyos Szabó Lilla?

2012. nov. 6. 08:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Az ajánlott csomagok illetve a belföldi postai csomagokat küldik CSAK névre, a futár nem... a vatera futár meg pláne hogy nem!
2012. nov. 6. 08:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem a Vateránál kellene érdeklődni, ha a feladó nem válaszol.
2012. nov. 6. 09:07
 6/8 anonim ***** válasza:
ha jól értem akkor pl. DHL-lel küldte a Te nevedre, de a posta címére. Ez így kézbesíthetetlen. Valószínű, hogy a csomag a DHL (vagy más csomagszállító) raktárában várja a sorsát, illetve a feladó reakcióját. A feladótól kérd el a csomagszállítót, rajta van a tracknumber, vagy ragszám, tökmindegy, de be lehet azonosítani. Hívd fel a futárcéget, és kérd kikézbesítésre a csomagot, immáron a pontos címre.
2012. nov. 6. 11:47
 7/8 A kérdező kommentje:

Végre valaki! Köszönöm szépen!

Igen, valószínű DHL, vagy akit épp talált futárral küldte el nekem.

Komolyan nem tudom, hogy lehet valaki ennyire béna, hogy így postázzon... nem kezdő vaterás, de olvasni mindenki tud...

2012. nov. 6. 12:00
 8/8 A kérdező kommentje:

Most írja, hogy ajánlottan adta fel...

Magyarul az én nevemre érkezik és lényegében postán maradóval(?)

Érdeklődnék, hogy szerinted így áttudom-e venni személyivel és lakcím kártyával? Nem az én címem írták oda, de az én nevem(amiből persze jó pár száz van).

Az eladó még mindig nem ír(t) kódot, mit tehetnék?

2012. nov. 6. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!