A vaterán meghirdettem egy használt telefont, de nem jelentkezik a vevő. Mit tegyek?
Meghirdettem a telefont, jelentkezett valaki, hogy megvenné csak 2 ezerrel még kevesebbért, mondom oké!
Le is vittem az árat, de őt megelőzte valaki más.
- Neki nincs egy eladott, vagy vett terméke sem.
(Eddig nem kapott szavazatot)
Kaptam egy email az adatairol: a telefon száma nem működik:
Ha felhívom akkor a hangposta azt, hogy a "megadott kod érvénytelen"
Emailre eddig nem válaszolt - Kuldtem neki kettőt is.
Ő egy "Nem ellenőrzött vásárlo"
De nem is értem, hogy ha most regisztrált 2 napja, akkor miért nem él a telefonszáma ?
Mit tegyek?
Ha megbeszéled valakivel, hogy megveszi, akkor előbb tedd zárttá az aukciót, utána vidd lejjebb az árat. Így korrekt.
Annak meg, aki jelentkezett érte adj negatív értékelést és hirdesd meg a cuccot újra!
ÚÚ de borzalmas modon van ez a vatera meg csinálva, sehol nem találom, hogy az aktuálisan újra regisztrált terméket hogy tudom zárt aukcioba tenni.
Az meg van, hogy a zárt akuciohoz hogy tudok felhasználot tenni, az eladás ful alatt, de maga a zárt aukcio nincs meg.
hát ez valami borzalmas, ahogy ezt a weboldalt meg csinálták.
meg hirdetem még egyszer, fix áron, a fene vacakol a licit hulyeséggel
Én írnék a biztos vásárlónak egy levelet, nem pakolgatnám ki újra. Mi van, ha megint valaki más nyom rá?
Neki aukció nélkül oda lehetne adni. Így legalább a Vaterának sem kell díjat fizetni.
Az eltűnt licitálónak meg adsz egy negatívot, hogy többször próbáltad elérni, nem sikerült, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!