Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nem válaszol az eladó, mit...

Nem válaszol az eladó, mit tegyek?

Figyelt kérdés

oktober 22.-én nyertem meg egy kabátot.

Azóta várom, hogy írjon az eladó. Mindennap bejelentkezik 3x, és tölt is fel újabb termékeket...

2x írtam levelet, már aukciója alá is írtam, de nem válaszolt.

Mit tehetek ebben az esetben? meddig várjak?

2012. okt. 25. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Semeddig ne várj, küldj neki emailt (jó eséllyel nem vaterán belül fog válaszolni).
2012. okt. 25. 20:19
 2/5 A kérdező kommentje:

"2x írtam levelet"

írtam, hogy írtam...

2012. okt. 25. 21:47
 3/5 anonim ***** válasza:
73%

Azt hittem, hogy vaterán írtad (mert írtad, hogy mindennap bejelentkezik).

Az újra feltöltött termékei lehetnek automatikusak is (lejárt termékei újraregisztrálva).

Simán lehet, hogy szabin van vagy csak nem nézi minden nap az emailjeit (én, amikor korábban havonta 100 körüli eladásokat csináltam hetente csak 2-szer néztem az emailre).

Ha nagyon sürgős hívhatod telefonon is.

Ui: nem kaptál tőle automatikus levelet az adásvétel mikéntjéről? pl hol és mikor veheted át, ha postázva kéred hova utalj.

2012. okt. 26. 00:15
 4/5 A kérdező kommentje:
felvette velem a kapcsolatot szerencsére, mivel nem hagytam békén az aukciók alatt. valami halandzsa szöveggel jött. 6 éve foglalkozol adás-vétellel, tudom mikor mondanak igazat... nem szeretem az ilyet.
2012. okt. 26. 09:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyenkor fel kell hívni telefonon, ha nem ír. De sokszor nem is kell írni, mert minden adat meg van adva az üzlet lebonyolításához. Kivéve persze ha személyes átvételt kell egyeztetni.
2012. okt. 26. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!