Üzletben eladó lettem, de nem megy a pénztárazás
tanácsok?
Figyelt kérdés
Életemben nem pénztáraztam azt igérte a főnököm, hogy 1 hónapig segít ott lesz velem aztán egyedül maradok, de már első nap ott hagyott egy kis időre egyedül, szerencsére nem volt gond meg az áraink kerek összegek ( 1000, 2500, 5000)
De lesz egy kupon amivel százalék kedvezményeket kapnak a vevők és nem megy a fejben számolás 3 napja vagyok ott ma is rosszul adtam vissza jó párszor :( Még kisebb számokkal is küszködöm mert ideges leszek ha fizetnek :( Azt mondta a fönök, hogy nem tudja ezen a pénztárgépen, hogy van az, hogy kiirja mennyi jár vissza ezért számoljak fejben...semmit nem segít már 2. napon pénztárt kellet zárnom és persze nem siekrült megcsinálnom :( Mennyi idő mire menni fog és ciki ha kis számológéppel számolok majd?:( nagyon stesszel az egész és nagyon rosszul érzem magam ezek miatt :(
Baütöd az összeget, majd beütöd a kedvezmény mértékét és a -% gombot.
A visszajárót pedig úgy írja ki, hogy megvan a végösszeg, beütöd hogy mennyit kaptál, és utána ütöd a Cash gombot, ezzel kiírja, hogy mennyi a visszajáró és kinyitja a fiókot.
nyugi,majd belejössz!
2012. szept. 22. 20:13
2/11 A kérdező kommentje:
nincs chas gomb nálam a végén kp fizet gombot szoktam nyomni az ugyan az lehet?
2012. szept. 22. 20:15
3/11 anonim válasza:
Igen,az ugyan az , csak a mi kasszánkon sajna nem magyarul vannak a gombon a szövegek.
2012. szept. 22. 20:20
4/11 A kérdező kommentje:
és ez minden pénztárgépen igy vagy szerinted? nagyon szépen köszi hétfön okvetlenül megpróbálom
2012. szept. 22. 20:23
5/11 anonim válasza:
Szerintem valószínű, de én ugyanazon a gépen dolgozom sok éve,de egy próbát szerintem megér. Én sem tudok pontosan fejbe számolni,így a biztosabb nekem.
2012. szept. 22. 20:25
6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm! Nagyon sokat segítettél!
2012. szept. 22. 20:31
7/11 anonim válasza:
számológépet tuti használhatsz
2012. szept. 22. 20:39
8/11 anonim válasza:
Ez durva hogy valaki minek dolgozik kereskedelembe ha alap dolgokat nem tud fejbe kiszámolni. És egyre több ilyen haszontalan eladó van. Tescóba is ezen szoktam röhögni hogy fizetek, kiírja a gép hogy mennyit kell az eladónak visszaadnia én felajánlom hogy tudok aprót adni és fönn akad hogy akkor mennyit kell visszaadnia. Röhej.
2012. szept. 22. 20:58
9/11 A kérdező kommentje:
Pont ilyen szánalmas nagyképű majmokra nem vagyok kíváncsi! Megsúgom erre az állásra CSAK pályakezdőt kerestek. Magyarul olyant nem vettek volna fel mindenképp akinek nincs tapasztalata....hogy miért? MERT START KÁRTYÁM VAN ÉS OLCSÓ VAGYOK NEKIK. Megsúgom tudok fejben számolni, csak épp nem 5 másodperc alatt főleg, hogy még ideges is vagyok, mert nem 1 éve dolgozok ott és új az egész, de nem magyarázkodom tovább ilyen tuskónak kedves utolsó
2012. szept. 22. 21:36
10/11 anonim válasza:
Szerintem szólj a főnöködnek hogy segítsen, ha már 1x azt ígérte, vagy ha van kolléganőd akkor kérd meg hogy magyarázza el. az ilyen gépeknek kezelnie kellene a kuponokat, meg a többi ilyen marhaságot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!