Üzletben eladó lettem, de nem megy a pénztárazás tanácsok?
Életemben nem pénztáraztam azt igérte a főnököm, hogy 1 hónapig segít ott lesz velem aztán egyedül maradok, de már első nap ott hagyott egy kis időre egyedül, szerencsére nem volt gond meg az áraink kerek összegek ( 1000, 2500, 5000)
De lesz egy kupon amivel százalék kedvezményeket kapnak a vevők és nem megy a fejben számolás 3 napja vagyok ott ma is rosszul adtam vissza jó párszor :( Még kisebb számokkal is küszködöm mert ideges leszek ha fizetnek :( Azt mondta a fönök, hogy nem tudja ezen a pénztárgépen, hogy van az, hogy kiirja mennyi jár vissza ezért számoljak fejben...semmit nem segít már 2. napon pénztárt kellet zárnom és persze nem siekrült megcsinálnom :( Mennyi idő mire menni fog és ciki ha kis számológéppel számolok majd?:( nagyon stesszel az egész és nagyon rosszul érzem magam ezek miatt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!