Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Titeket vertek már át Vaterán,...

Titeket vertek már át Vaterán, apródon, stb?

Figyelt kérdés
Hogyan verhető át egy eladó és hogyan egy vevő? Nem ötletek kellenek, csupán elővigyázatos szeretnék lenni, mert új vagyok a "szakmában".
2012. okt. 12. 20:30
 1/4 anonim válasza:

Nem pont a kérdésre a válasz.

De ha sok értékelése van az eladónak/vevőnek

Kevés negatívval!!! Akkor nem lehet nagy gond.

Ha sok a negatív, olvassd el őket. Adott a funkcíó.

Sok minden kiderülhet belőle.

2012. okt. 12. 20:35
 2/4 Felülmúlhatatlan ***** válasza:

Vertek már át. Nem volt sok negatívja.

Gyerek angol tananyagot vettem. Mást adott, mint amiről a képet feltette. Ráadásul másolt cd-t adott az 5 eredeti helyett.

Nem tudtam mit tenni. kértem, fenyegettem, nem foglalkozott vele. Írtam az aukciós oldalnak, őket sem izgatta.

Azóta nem vásárolok vidékről...

2012. okt. 13. 00:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyszer sikerült német nyelvű playstation játékot venni a fiamnak, egy szót sem értettünk belőle. A terméklapon nem volt megjelölve a játék nyelve, én meg nem kérdeztem rá. A cserére ráment volna a kétszeres posta díja, úgyhogy végül nem lett belőle semmi, de a tanulópénzt úgy érzem megfizettem.
2012. okt. 13. 06:37
 4/4 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb, ha komoly műszaki cikket vennél, akkor azt inkább boltban vedd meg, ha csak egy kis esélyét is látod, hogy nem azt kapod, amit kérsz. Persze ha van lehetőség személyes megtekintésre, kipróbálásra, és ott megfelel, akkor megveheted.
2012. okt. 13. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!