Hogyan folyik a Vaterán egy licitálás?
Szóval ha lenyomom a "Licitáljon" gombot, akkor oda be kell elé írni, hogy max mennyit adok érte?
Vagy ha van megadott licitlépcső, akkor ha rákattintok a "Licitáljon" gombra akkor automatice az aktuális ár+ lictlépcsőt írja ki a nevemben?
Csak mert olvasom a szabályzatot de valami olyat vettem ki, hogy vagy x összeget ajánlok érte, vagy ha csak licitlépcső szerint licitálok, akkor a gép folyamatosan licited ad majd a nevemben ha más is rálicitál az enyémre..
Vagy ez csak egy általam megadott összegig? Ezt kellene beírni oda a gomb elé?
Húúh.. ha valaki érti mit nem értek és segíteni tud annak nagyon hálás lennék!:)
Lehet azt is csinálni,hogy beírod a max.összeget amit hajlandó vagy adni a termékért,így nem kell állandóan figyelned és újra meg újra licitálnod,mert így amíg el nem érik a te általad beállított összeget addig te vagy a nyertes,ha túllicitálnak,akkor kapsz emailt és ha akarsz rakhatsz még licitet.Az általad beállított max összegig automatikus licit megy a nevedben.
A másik,hogy mindig csak a licitlépcsőt léped,de ilyenkor nézned kell állandóan,hogy túllicitáltak-e.
Én meg szoktam adni a max.összeget amit adnák érte,ha ez elég,hogy megnyerjem akkor jó,ha nem akkor hagyom,mert nekem már nem éri meg.
Köszi!:)
Tegnap a végén elkaptam egyet ami érdekelt, és akkor így nagyjából értem is.
Ha online vagyok, akkor még egyszerűbb is, mert akkor elég mindig a licitlépcsővel licitálnom rá.(és nem biztos hogy az általam beállított max összegért viszem el, hanem olcsóbban-így is lehet igaz?:))
Köszi a választ, akkor így tisztábban látom!:)
Tényeg?!:) Hú, az tök jó!
És akkor azt nem látja az 'eladó' hogy én mennyit adnék érte?(csak gondolom úgy jobban járna)
Mert valami olyat is olvastam hogy saját magukra is licitálhatnak... vagy az csak akkor ha még senki nem adott a minimális elvihető árban licitet?
Senki nem látja rajtad kívül,hogy mennyit raktál max. licitre.
Az,hogy magukra licitálnak az eladók,nos az nem megengedett és saját név alatt nem is tudja megcsinálni,tehát kell egy vagy több fantom regisztráció.
Értem, köszi!
Nagyon sokat segítettél!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!