Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy tőzsdei tanfolyam azt...

Egy tőzsdei tanfolyam azt ígéri, hogy megtanít forex-en kereskedni, úgy, hogy havi szinten 10 % profitot tudok termelni. Elhiggyem nekik? Ez igaz lehet?

Figyelt kérdés

2012. okt. 10. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem előbb olvasgass itt:

[link]

2012. okt. 10. 17:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Én is az első által oldalt javaslon. Ott értenek hozzá, éles kereskedésről is tesznek be infókat, képeket stb., szóval ha ott megkérdezed, ott fognak válaszolni rá.

Amúgy egy tanfolyamtól nem fogsz tudni sikeresen kereskedni, különben mindenki milliomos lenne. Legjobb esetben is évek tanulása és tapasztalata, mire egyáltalán némi profitot tudsz termelni. A kezdők 99%-a elveszti az összes pénzét forexen, szóval ebből láthatod, mennyire mond igazat a tanfolyam reklámja.

2012. okt. 10. 17:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Az első mondatot így akartam: "Az első által javasolt oldalt javaslom."
2012. okt. 10. 17:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Igaz lehet-e? Tudod te mit jelentene ha a havi 10%-ot tudnal termelni? Csak annyit, hogy 100 dollar befektetessel, 10-15 even belul te lennel a vilag leggazdagabb embere:)

Szoval mennyire hiheto?:D

2012. okt. 10. 20:02
 5/8 anonim ***** válasza:
jolvan nem a leg gazdagabb, de kb 40 Milliot kaszalnal:D
2012. okt. 10. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez a hozam lehet reális, de abban biztos vagyok, hogy nem egy tanfolyamon fogod megtanulni azt, hogy hogyan lehet ezt elérni.
2012. okt. 10. 20:13
 7/8 hörcsöglecsó válasza:
Van egy gyanúm,hogy ez egy Bp-i cég,akik ordítva telefonálnak..........
2013. aug. 10. 20:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem, sajnos nem lehet igaz. Ha igaz lenne, akkor egész nap azt csinálnák és hülyére keresnék magukat, nem pedig másokat "tanítanának" rá.

Ilyen jellegű tevékenységet csak úgy folytass, ha van olyan elveszthető pénzed, amelynek hiánya nem fog semmilyen problémát okozni számodra.

2013. okt. 31. 04:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!