Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, fognak még...

Mit gondoltok, fognak még esni az ingatlanárak, akár egy picit is?

Figyelt kérdés

2012. okt. 8. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már nem, de erősen településfüggő!
2012. okt. 8. 22:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Mitől mennének fel? Az átlag biztosan esni fog, ezen belül Budapest stagnál (panel le, jó helyen tégla talán picit fel), vidék pedig szabadeséssel zuhan.
2012. okt. 8. 23:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vidék zuhan, minél kevesebb az adott településen a munka.Bp-en panel le, tégla fel (sajnos)
2012. okt. 9. 07:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem reálértéken még évekig esni fognak minden szinten. Nominálértéken pedig a most is olcsó ingatlanok fognak tovább esni (vidék, panel, a városoktól távol eső falusi házakat nem sorolom ide, mert azoknak most is 0 az értékük), a középkategória stagnálni, a prémium kategória pedig kicsit drágulni fog.

De hosszútávon sem lehet emelkedésre számítani, a demográfiai helyzet miatt. A Ratkó korszak gyerekei most érik el a 60. évüket, és nem fognak örökké élni, a lakásaik kiürülnek, a gyerekeik, unokáik pedig a felesleges lakásokat eladják vagy kiadják majd, csakhogy sokkal kevesebb életét ekkor kezdő fiatal lesz, mint amennyien a Ratkó gyerekek voltak, tehát kínálati túlsúly lesz (marad).

2012. okt. 9. 09:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyáron és télen mindig alacsonyabbak kicsit, mert általában tavasszal és ősszel vesznek az emberek
2012. okt. 9. 13:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!Küldtem a zöld kezeket!
2012. okt. 10. 12:31
 7/7 eugwfze válasza:
dehogy is
2012. okt. 19. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!