Mit gondoltok arról ha egy lány?!
Figyelt kérdés
mit gondoltok arról ha egy lány az autószerelő szakmában helyezkedik el??2012. szept. 17. 20:51
1/9 A kérdező kommentje:
nem ebbe a kategóriába akartam..
2012. szept. 17. 20:52
3/9 anonim válasza:
én azt, hogy nem sok esze lehet. 15L
4/9 anonim válasza:
#3: Rólad viszont azt gondolom, hogy neked nincs sok eszed. Ha kicsit idősebb leszel, rájössz, hogy nem az számít, más mit gondol, hanem hogy te hogyan érzed magad.
Márpedig, ha a lány jól érzi magát és érdekli, akkor igenis jó választás lehet. Autószerelőként még jól fizető munkája is lehet.
5/9 anonim válasza:
van egy lány ismerősöm, 17 éves és szobafestő-mázolónak tanul. Meg nem mondanád róla ránézésre. De miért ne? Mindenki valósítsa meg önmagát, pokolba a társadalmi elvárásokkal... :)
6/9 anonim válasza:
4/5 látom te sík hülye lehetsz:D hisua kislány kérdezte mit gondolok róla én meg csak válaszoltam :D
7/9 anonim válasza:
#6: Az a szerencséd, hogy teleraktad smájlival az irományod. Így nem veszem komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!