Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért fizetnek ilyen keveset...

Miért fizetnek ilyen keveset a diákmunkáért?

Figyelt kérdés
Bruttó535ös órabér szinte minden diákmunkánál, kiszámoltam, 3 napra kaptam 10500 nettót, tehát nettó 430as órabérben voltam, még egy liter benzint sem kapok egy óra munkáért:(
2012. okt. 8. 20:33
 1/2 anonim ***** válasza:

ha ennyire kevesled akkor miért autózol? :) ha csak egy példaként hoztad fel a benzint akkor az előbbit ne veed figyelembe

amúgy meg csak gondolj bele, sok diák nem úszkál a pénzben, vhogyan pénzt kell szerezni ehhez neki jó lehetőség a diákmunka. a munkáltató (aki a diákmunkát kínálja) általában kevesebbet fizet egy diáknak mint amennyit egy alkalmazásában lévőnek fizetne, szal így megéri neki, vagy az is lehet h többet nem is tudna fizetni, mert akkor nem érné meg neki és inkább felvenne vkit aki elvégzi a diákok által végzendő munkát.

amúgymeg ha 3 napra kapsz 10500-at akkor miért sírsz? ha egy hónapban dolgozol 21 napot akkor az már 73500 Ft, sok ember örülne ha teljes munkaidős állásban ennyit keresne. HA főiskolán/egyetemen tanulsz és majd kell menned féléves gyakorlatra, ahol 6 hónapig teljes munkaidőben dolgozol majd és gyakornoki fizetésként a minimálbér 65%-át kapod kb 60 ezret, akkor mit fogsz szólni?

2012. okt. 8. 21:00
 2/2 anonim ***** válasza:
kispajtás, sok családos ember még ennyit sem kap!
2012. okt. 9. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!