Lehetséges-e, hogy felvehetnek, ha bemegyek üzletekbe, boltokba diákmunkáért kérdezösködni?
Szóval nem szeretnék hivatalosan diákmunkát, mert elvesztettem a személyim, lakcímkártyám, diákigazolványom már egy ideje és azok kellenek hozzá, hogy felvehessenek hivatalosan.
Na most az a kérdésem, hogy kissebb boltokban vagy üzletekben felvehetnek-e ezek nélkül esetleg?
Pécsen keresnék munkát egyébként és nem csak boltira gondoltam. De nem tudom hol máshol próbálkozhatnék munkákért mint pl. kutyasétáltatás, szórólapozás, gépelés stb.
Szóval lényegében lehetséges-e olyan helyet találni ahol ilyen papírok nélkül felvehetnek?
Ellopták a pénztárcám... Ilyen egyszerü -.-"
Nincs pénzünk újat csináltatni.. éppen, hogy a családnak segítenék a pénzzel amit keresnék.
Szóval az ilyen idióta válaszokat nem kérem :)
Köszönöm a választ... Az a baj, hogy magántanuló vagyok a sulimnál és csak vizsgázni jártam be.. Így igazán a diákigazolványommal se sokat foglalkoztam, szóval nem tudom a számát és hasonlókat...
Ismeröseim meg nincsenek olyanok aki felvehetne sajnos...
Csak olyan jó lenne valami munka.. mert elég rosszul állunk pénzügyiled :/
Tegnap láttam az egyik fagyisnál, hogy kiszolgálót keresnek.. nem tudom felvennének-e oda 16 évesen.. Mondjuk nem nagy szám munka, de nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!