Mekkora havi jövedelemmel lennél elégedett? Hány fős a családod?
Így, huszonévesen (ketten) kb. 3-400ezres összbevételnél lennénk elégedettek. Szerencsére nem lesz nehéz, mert párom 200 körül keres, én most keresek állást, nagyjából meglesz a 300ezer. Ennyiből már lehet szép albérletbe menni, félretenni, gyereket vállalni.
Később, 30 körül persze már több kellene, ami remélem, meglesz, mert hosszútávon vállalkozásban gondolkodunk.
22L és 25F
Az en parom kulfoldon dolgozik,de itt lakunk m.o.-n a hatar mellett. Most jon a baba,ugyhogy csak az o jovedelme van,ami 1800 euro,de ebbol lejon a torlesztes,a benzin,szoval kapasbol vagy 700-al kevesebb. 1100-bol elunk,nem tul sok,mivel amikor en is dolgoztam meg plusz 1000 jott ehhez hozza,azt szoktuk meg. Tudom,mas orulne,ha ennyit keresne stb,stb. De ha hozzaszoksz valamihez,egy bizonyos eletszinvonalhoz,akkor utana nehezebb annak a felebol. Nem szenvedunk hianyt semmiben,de jo lenne felrerakni.
21/L es 26/F
Nekem 400e nettóm, egyedül élek.
Egy saját lakás, autó sajnos még ilyen fizetésből is elérhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!