Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy szerezzek minél gyorsabba...

DubstepMan kérdése:

Hogy szerezzek minél gyorsabban €19.95 - 5.694 FT-ot?

Figyelt kérdés
Szeretném megvenni az eredeti Minecraftot de nem tudom honnan szerezzek pénzt. 13 éves Fiú vagyok.
2012. szept. 26. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
kérj szüleidtől!
2012. szept. 26. 22:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Toltsd le ingyen a Minecraftot. Minek venned meg?
2012. szept. 26. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Mindenképp szülökkel beszélj, mert bankártyáról kell utalni a pénzt, ráadásul nem mindegy milyenről, ezt pedig te nem tudod megcsinálni.
2012. szept. 26. 22:31
 4/9 anonim ***** válasza:
azé ke' megvennie, mert a szerveren gondolom izgibb :) bár eléggé uncsi lehet egy idő után.. sztem- még sose próbáltam.
2012. szept. 26. 22:38
 5/9 A kérdező kommentje:

1. Válaszküldő : Már megbeszéltem hogy hogyan csináljuk.

2. Válaszküldő : Az csak egy 30 perces demó.

3. Válaszküldő : A bankkártyát már intézi anyukám.

4. Válaszküldő : nincs szerverem mert nem tudom hogy kell csinálni.

Az a lényeg hogy : addig nem veszi meg anyukám még nem kapott fizetést meg még én nem gyüjtöttem ugyanannyi pénzt .

2012. szept. 27. 13:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem csak Demot tudsz letölteni ingyen.
2012. szept. 27. 17:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Ne foglalkozzatok mással csak azzal hogy hogyan tudnák annyi pénzt szerezni. Most van : 4110 FT-unk a tesómmal.
2012. szept. 28. 06:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Anyunak odaadjátok a gyüjtött pénzt, ő pedig kipótolja a hiányt, ez már nem olyan sok. Lehet nem ma, de közel jártok, már csak 1600Ft hiányzik.
2012. szept. 28. 16:37
 9/9 A kérdező kommentje:
De az a probléma hogy kéne egy jobb gép is mert így nem lenne annyira élvezetes. Persze jobb gép nélkülis tudok játszani Teljesen Lapos világban de az egy idő után unalmas lenne.
2012. szept. 28. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!