Hogyan tudnék minél gyorsabban munkát szerezni?
Már 3 éve nincs munkám, amióta kikerültem az iskolából. 10 osztályos végzettséggel rendelkezem, azon kívül B és C kategóriás jogosítvánnyal. Idén már legalább 30-40 helyre beadtam az önéletrajzomat, de sehonnan nem hívtak. Már ha bemegyek és mondom, hogy munkakereső vagyok, egyből elutasítanak, mert vagy leépítések vannak náluk, vagy a csőd szélén áll a cég, vagy vettek már vettek fel valakit, vagy tapasztalatot kérnek. Az önéletrajzomban nincs semmi hiba, a lehető leg tökéletesebben ki van töltve, tehát még csak azt sem mondhatják, hogy egy összecsapott ganaj az egész. Jelenleg közmunkát vállaltam az önkormányzatnál 2 hónapra, de az a pénz nagyon kevés, amit ott kapok. Talán még nem is lenne olyan nagy probléma, ha tudna valaki segíteni, de még csak a szülőkre sem számíthatok, mert nekik is van elég adósságuk. És ha ez még nem lenne elég, távkapcsolatban élek (majdnem 250 km.) és nem szeretném emiatt elveszíteni a párom, mert nagyon szeretem őt, de sajnos pénz nélkül lehetetlen utazni, főleg ilyen üzemanyag árak mellett. A netes munkakeresés sem vállt be.
A válaszokat előre is köszönöm!
20/F (egyébként Pesttől 20 km.-re lakom)
Próbáld meg árufeltöltőként, oda mindig van felvétel.
Meg menj el személyesen a pályázatoddal munkahelyekre attól függetlenül, hogy nem hírdettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!