Ti hogy spóroltok a zsebpénzetekkel?
Figyelt kérdés
Jön a karácsony és el kell kezdenem gyűjteni 8000ft-om van egy hónapban 2000 kapok 6000-ért pedig én dolgozom meg így suli mellett ez nem megy a suli kárára se.
Na most én mindig elköltöm ezt az összeget nasira.Csoki,cukor,chips,üdcsi,de én ezt nem akarom így csinálni tovább.Ötletek?
2012. szept. 26. 09:58
1/8 anonim válasza:
Csinálsz szendvicset meg szörpöt, és azt fogyasztod, és akkor több marad kurrvákra.
2/8 anonim válasza:
vegyél egy üveg malacot, amit csak egyszer törhetsz fel, mert nincsen rajta kimenet, csak bemenet.
3/8 anonim válasza:
ha sok szabadidőd van megpróbálhatod a diákmunkát
4/8 anonim válasza:
"Csoki, cukor, chips, üdcsi"??
Erről mind simán le lehet mondani, ilyen egyszerű, vagy nem?
Gondolom max. 16 lehetsz.
5/8 A kérdező kommentje:
Szendvicset mindig viszek meg vizet szoktam itthon nincs szörp se üdcsi...majdnem, 17 vagyok de nem tudok diákmelót vállalni mert vigyázni kell az öcsémre :/ ha anyuék dolgoznak.ezt amit összeszedek hétvégén szoktam.
2012. szept. 26. 10:40
6/8 anonim válasza:
kérdezd meg a szomszédokat nem kell-e a kertben füvet nyírni vagy kocsit mosni
7/8 anonim válasza:
Ne költsd el ilyen sz@rokra, amúgy se egészségesek.
8/8 anonim válasza:
ezek tényleg felesleges hülyeségek.
ha 8000ftod van akkor pl 2000ft ot költs ilyesmire (ha nagyon muszály) 6000ft ot tegyél el olyan helyre ahonnan nem tudod könnyen kivenni (pl olyan diákszámla,ahonnan csak szülővel tudsz pénzt felvenni, mert még kiskorú vagy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!