Hol lehet találkozni sikeres emberekkel akiknek mindig vannak ötleteik?
Én is így látom srác,hasonlókat keresek én is.
Ezér se járok szívesen itthon sehova.Mást se hallok,mint jaj de szar jaj ez jaj az,hagyjatok már békén,de tenni egyik sem hajlandó.
Tényleg akinek van ötlete,hogy hol az ossza meg velünk.
Utolsó, igen pénzt csak pénzzel lehet csinálni.
De aki tényleg ügyes az ki tud találni kisebb üzleteket is a nagy cél érdekében és lépcsőfokonként feljebb haladni.
Persze nekem is a nagy álmom egy magánklinika, saját kutatócentrum, de persze ezek milliárdos beruházások.
Amúgy kérdező, te is épp panaszkodsz. Ezt kell kiírtani magából az embernek.
Tessék kimozdulni és embereket megismerni, programokat szerevezni magadnak, akár egy korizás, akár egy színház bárhova ahol embrekkel találkozhatsz.
Tegnap este munka után elmentem sétálni.
Láttam hogy hatalmas sor áll a Szent Pál katedrálisnál. Mondom áh egyedül beállni milyen béna már. Aztán úgy voltam lehet nem lesz rá lehetőségem többet az életben. Jah össze is futottam egy amerikai lánnyal ahogy elküldtek minket egy másik sorbe mert jegyünk nem volt. A lány kutató - gyógyszerész. A barátja fizikus. Én kutatóorvos akarok lenni, szóval volt közös téma.
Akkor a múltkor elmentem nyaralni. Nah az mondjuk drága mulatság, de ott szép számmal voltak proaktív jellemek.
De ha kicsit kimozdulsz akkor nagyobb esélyed van velük találkozni egy-egy sportklubban, színházban, drága nyaraláson - ez a pénz miatt szűrő ugyebár.
De egy egyszerű sorbanállás során is találkozhatsz inspiráló egyénekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!