Vaterán sikeres lezárult (megnyert) licittől való elállás?
Figyelt kérdés
Pontosabban fix áras termékért ajánlottam kevesebbet, mint amiért eredetileg meg volt hirdetve, melyet később az eladó elfogadott. Lehetséges ettől még valahogy elállni? Pl. közös megegyezés alapján, vagy mi ennek a módja?2012. júl. 27. 13:06
1/2 anonim válasza:
Nem fog örülni neki az eladó, mert neki már az áru meghirdetésekor keletkeztek költségei, kiemelési díjak, stb és semmiképp nem fog tudni neked pozitivat adni max. semlegest, mert ha pozitivat adna még az eladás utáni %-ot is fizetnie kéne. Ezért van az, hogy kötelező átvenni a terméket ha az megfelel a leírásnak. Ha nem, akkor meg lehet adni negatívot, aminek senki sem örül. De valószínűleg meg tudtok egyezni, ha kifizeted a hirdetéssel keletkező költségeit.
2/2 anonim válasza:
én a jutalékot + egy 500-ast szoktam fájdalomdíjként utalni... mindig kapok cserébe egy pozitívat...
de nagyon ritka hogy visszalépek, át kell gondolni a leütést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!