A sikeres üzletemberek, hogy csinálták?
A jólmenő cégtulajok 50%-ának semmilyen diplomája nincs... Nem ettől függ.
Ez inkább talpraesettség, kreativitás és akár tetszik akár nem - szemétség - kérdése. Aki korrekt az alkalmazottaival annak tized annyi esélye van sikerre vinni egy céget mint aki kizsákmányolja őket.
A 3-assal egyet értek addig a részig hogy szemétség.
Én egy nagyon jó cégben nőttem fel, ahol sok mindent megtanítottak és tapasztaltam és nem zsákmányoltak ki.
Azt mondom ha valahol a kihasználás megy az nem fog sztem sokáig élni és jó profitot hozni.Mert egy cég akkor jó ha az alkalmazottak is meg vannak elégedve és nem zugolodnak mert az kihat a főnökre és a rossz döntéshozásnak nagyobb a lehetősége részéről.
Másrészt egy jó főnök(ök) jól tudnak a pénzzel bánni.
Fontos a tanulás és a nyelv, de nem ez határozza meg a jó üzletet.
# 4
Egy vállalkozásban csak a pótolhatatlan embereknek kell elégedettnek lenniük...
Vegyünk példának egy őrző-védő céget. A kisfőnökök legyenek elégedettek és jól megfizetettek - a samesz pedig aki őrködik éjjel nem fontos, úgyis van helyette 30 azonnal munkába állítható jelentkező. Ha pattog vagy panaszkodik azonnal elküldik. A nagyfőnökhöz az ilyen panaszok / emberek be sem jutnak, megakadnak a kisfőnöknél akik lerendezik és annyi. Nem stresszeli a főnököt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!