Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most akkor mennyi a tényleges...

Most akkor mennyi a tényleges családi támogatásunk?

Figyelt kérdés
Augusztus 23.-án szültem. Azonnal be is adtam az igénylésem anyasági segélyre,gyesre és családi pótlékra. Hivatalosan végre múlt héten sikerült elintéznem,mert voltak problémák a papírokkal. Most kaptam utalást,84.000 ft-ról. Ez hogy lehet,sehogy nem jön ki nekem??? Ugyanis tudtommal az anyasági 64.125 ft,a gyes 28.500, a családi pótlék pedig 12.200 ft. Lehetséges,hogy az anyaságin kívül az a 20.000 ft még augusztusra számít mint törthónapra járó juttatás...vagy??? ( nem gondolnám,ezért nem értem :( ) Ha igen,akkor pedig mikor kapjuk meg a szeptemberre járó családi támogatások összegét. Lényeg a lényeg,az anyaságitól eltekintve 40.700 ft-ot kellett volna kapnunk.
2012. szept. 24. 05:20
 1/1 anonim válasza:

anyasági, csp oké.

gyest töredékhónapra számolják. 23 v 24től 31ig kaptad.

okt. elején kapod a rendes összeget, mindig utólag adják. nettó 25650 a gyes.

2012. szept. 24. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!