Miért nem létezik Magyarországon semmilyen tényleges otthoni munkalehetőség?
Létezik, csak nagyon kevés. Nem bíznak még ennek a működésében a munkaadók. Ha nekem cégem lesz, én adok ki ilyen munkákat is, ugyanis fontosnak tartom, hogy ha a jó munkaerő nem tud valami okból másképp dolgozni, akkor a jó munkaerő nálam maradjon, és ne menjen máshova, ha máshol kap lehetőséget.
Egyébként nagyon sok az átverés, úgyhogy a munkavállalók se nagyon bíznak ebben. Én dolgoztam így nemrég, csak az nem volt arányban azzal, ahogy be voltam jelentve, de ez megint más tészta, én megpróbálom úgy csinálni majd, hogy a dolgozónak is jó legyen.
naggyából bármilyenre amit egy sima gim. érettségi után megtanulható képzés után el tudnék végezni ,,
nálam csak az otthoni munka jöhet szóba,/magánügy mért/
hát ez fasza hogy szerintetek van ilyen de én úgy vagyok vele mint a jeti-vel hogy hallottam már róla hogy hallott róla valaki de bizonyítékot még nem láttam ,,
ami bizomnyíték felmerült az mind a gagyi jetivideós kateg. hülye aki egyáltalán röhögés nélkül végig fut rajta cuccok ,,
agitálnak mint a megveszekedettek de bármi értelmes dolog az el nem hangzik soha,,
Hiába mondja pl a kormányfő, vagy am unkaügyi min. hogy menj és dolgozz otthon. Ilyen munka ami valóságos lényegében olyan mint a mesében. NINCS és mégis van.
Míg az Unió egyes államaiban a részmunkaidő és az otthon végezhető munka aránya 40-50% körül mozog nálunk ez kb 3,2%. Szóval válogass belőle.
De pl ha könyvelést tanulsz és nyitsz egy könyvelő irodát az már otthoni munka, mert fogsz egy szobát a lakásodból kinevezed irodának és kész. Keress ilyen tanfolyamokat és akkor tudsz otthon dolgozni. Nem lesz könnyű de...
na küldöm én csak mondjad hova küldjem ,
nem tudom ezen az oldalon hogy lehet PÜ-t küldeni vagy ilyesmi, az egész világgal meg nem akarom megosztani mint a Pákó a Gjoni számát
na jó küldök egyet direkt a kedvedért nyitottam
Poplacsek Menyhért álnév alatt fut a dolog
praccs@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!