Mennyit keres egy pincér Magyarországon? Konkrétan Székesfehérváron?! Létezik, hogy 200-300 ezer között?
Én azt hallottam az egyik ismerősömtől,hogy 200-300ezer között kap egy hónapba.Százalékkal,meg borravalóval együtt.És ez egy egyszerű hely ahol dolgozik Székesfehérváron.
Nagyon gondolkozom,hogy megcsinálok egy ilyen tanfolyamot,csak nem tudom megéri-e.Ilyen fizetéssel igen,de kevesebbért nem.Segítsetek!!!
Szia! Azt nem tudom megmondani, hogy Székesfehérváron mennyit keres egy pincér, de én Pesttől nem messze lakom, és a családban illetve az ismerőseim között több pincér/vendéglátós is van, de nem keresnek túl jól. Ami már jónak számít, ha borravalóval együtt 120-150et megkapnak. De sok helyen még ennél is kevesebbet, és ugye nincs hétvége, meg ünnepnap, meg semmi.
De lehet, hogy felétek jobb a helyzet, meg nyilván ha valaki be tud kerülni pl egy menő szálloda éttermére, vagy elmegy hajóra dolgozni, ott más a helyzet.
Remélem segítettem.
Szia!
Köszönöm!Én is ilyeneket hallottam.Nem is nagyon értettem miért mondja ezt az ismerős.Lehet csak éppen felvágásból.Nem tudom.Nagyon irreálisnak tünt az az összeg.Ha tényleg ennyi lenne akkor mindenki ezt a szakmár űzné.Nem tudom mihez kezdjek mert sajnos az én szakmámban nem tudok elhelyezkedni.Nem tudom mibe kellene belevágnom????!!
Köszi sokat segítettél.Örülök hogy irtál
Igen én is úgy sejtem,hogy ez szörnyen irreális.tetszene nagyon ez a szakma.Csak így nem vágok bele.
Tanácstalan vagyok mihez kezdjek,mit tanuljak.Szerintetek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!