Honnan lehet egy 16 éves, em dolgozó lánynak 15000 ft-ja?
Figyelt kérdés
Ma véletlenül néztem bele a tárcájába.Tegnap megkért,hogy vegyem már ki a diákját,akkor még nem volt benne. (egyforma a tárcánk)2012. szept. 19. 16:51
1/15 anonim válasza:
Gondolom zsebpénzből összespórolta, vagy még valami tankönyvpénz van nála, amit nem fizetett ki, vagy a szüleitől kapta.
2/15 anonim válasza:
Esetleg kérdezd meg. Egyébként meg mi közöd hozzá?
3/15 anonim válasza:
én például mindig nagyszüleimtől kaptam 10-10ezer forintot szüli-névnapomra.
Amúgy nem sok közöd lehet hozzá szerintem:) Van és kész:)
4/15 anonim válasza:
millió helyről...
Rokonoktól kaptam én is ünnepekkor, nagymamák néha csak úgy is adtak egy kicsit... A heti zsebpénzemet sem költöttem el rögtön, hanem összespóroltam stb
5/15 anonim válasza:
Hogy lehet egy 20 éves nem dolgozó srácnak 450000ft-ja?:))
Hát jó gyorsan :)
Egyébként szerintem sincs közöd hozzá:)
8/15 anonim válasza:
érdekes hogy a többségben fel se merül hogy esetleg pont a szülő teszi fel a kérdést?
keresztszülő egyéb rokontól esetleg
9/15 A kérdező kommentje:
A rokonainknál biztos nem járt mostanában :)
Pénz nem áll meg a kezében,tehát nem spórolhatta össze. Amint pénzhez jut, ruhát ,sminket, pizzát, stb. vesz.Sajnos az apjától örökölte.
2012. szept. 19. 18:35
10/15 anonim válasza:
"érdekes hogy a többségben fel se merül hogy esetleg pont a szülő teszi fel a kérdést?" Ha igen, miért gondolja, hogy MI a GYK fórumozói tudjuk a választ? Csatlakozom azokhoz, akik a "kérdezd meg tőle" alternatívát ajánlják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!