Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A diplomások miért nézik le...

A diplomások miért nézik le azt, akinek csak középfokú végzettsége van?

Figyelt kérdés
Most voltam interjúzni az Uniqa-nal,és 15percig csak engem,vagy az öltözékemet fikázta az illető.Ugyanis elkövettem azt a hibát,hogy öltöny nadrágban és rövid ujjú ingben jelentem meg alkalmi cipőben.Szerinte én nem vagyok intelligens,de ő igen.Ő sok helyen volt már felvételizni,és ő van olyan intelligens,hogy megtisztelje a másikat,hogy megjelenjen normális ruhában,én viszont nem.Ezt szó szerint így mondta.Vagy ez most mi lenne?Tesztelni akarta a stressz tűrő képességemet?
2012. szept. 18. 14:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelműen azt tesztelte, hogy mit csinálsz ilyen helyzetben, főleg, hogy írtad, hogy értékesítened kell volna. Lehet, hogy az emberek nagy része normális, de előbb-utóbb úgyis találkozol valami kőbunkóval, és az ilyen helyzeteket tudni kell kezelni azoknak, akiknek olyan a munkája, hogy sok emberrel találkoznak.
2012. szept. 18. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!