A diplomások miért nézik le azt, akinek csak középfokú végzettsége van?
"Tesztelni akarta a stressz tűrő képességemet?"
Lehet, de én ettől független otthagytam volna a faszba, miután megmondtam volna, hogy a jó édesanyjával szórakozzon ne velem.
Remélem megvan a neve, én a helyedben azonnal írnék az Uniqa személyzeti és kommunikációs vezetőjének, és kikérném magamnak a megalázó bánásmódot és kérném, hogy a vállalat kérjen bocsánatot.
A diplomások kontra középfokúak közti "konfliktus" hasonló az autósok kontra motorosokéhoz. Mindkettő mondvacsinált marhaság, vannak mindkét oldalon hülyék és intelligensek is.
2 diplomásként sok társam nevében én kikérem magamnak a fenti állítást, legjobb barátaim szakmunkások, gyárba dolgozó emberek.
Komolyan én is gondolkoztam rajta,hogy ott hagyom,annyit nem ér a becsületem.Utánam bement egy 20év körüli csajszi.Kilátszott félig a feneke és a melle is,na az remélem bejött neki.A nevét tudnám,ha akarnám..Bocsánatkéréssel semmire nem mennék,szimplán nekem ez picit sértő.
Én a helyében ha nem is vagyok szimpatikus,akkor sem próbálnék meg haragost összeszedni,ugyanis még mindig értékesíteni próbálnék,akár én is lehetnék potenciális ügyfele a jövőben.
Hát én rögvest elküldtem volna a k.anyjába.
Egy állásinterjú nem arról kell szóljon, hogy a pályázót alázzák.
Hogy jön ide a diploma? És hogy lehet egy eset alapján általánosítani??
Sajnálom, de én általában inkább azt látom, hogy sok nemdiplomás saját magát nézi le, és emiatt csinálja ezen a cirkuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!