Hogy spóroltok?

Figyelt kérdés
Miből veszitek az olcsóbbat?
2009. júl. 30. 11:20
 1/7 anonim válasza:
12%
Úgy, hogy a takarékban hagyom a pénzt, és nem basz*m el!!!
2009. júl. 30. 11:34
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Mindenböl amiböl hasonló minöség van vagy az olcsobb minöség is megfelel.
2009. júl. 30. 11:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igyekszem minden termékből az olcsóbbat venni...a lakás költségein meg úgy spórolok,hogy kiadom a szobát...
2009. júl. 30. 12:21
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Én ételen tudok spórolni, ruhán-cipőn sajnos nem megy, mert ha szükség van rá (nem veszek gyakran), akkor azt kell megvennem, amiből van méret, nem vagyok szabvány alkat.

Ételen viszont jól tudok spórolni, jól főzök.

Illetve mobilból azért van nekem 2 készülék 2 szolgáltatónál lévő előfizetéssel, mert egyiknél a telefonálás olcsóbb, másiknál az SMS, így hosszú távon jobban jövök ki, kevesebbet költök mobilra.

Ha spórolásnak számít, akkor tavaly volt nálunk a panelprogram felújítás, ami bár egyben nagy kiadás volt, de tényleg kedvezőbb lett pl. a fűtés költsége a jobb szigetelés és a szabályozható fűtés miatt.

2009. júl. 30. 12:24
 5/7 anonim ***** válasza:
89%

60 ezerből nem tudok spórolni, még szerencse, hogy a párom valamivel jobban keres.

Élelmiszeren, mosóporon nem spórolok!

2009. júl. 30. 15:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Azokon nem is lehet spórolni! Máson meg mim tudna spórolni az ember? Jó lenne tudni
2009. júl. 30. 15:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem égetjük feleslegesen a villanyt, takarékoskodunk a vízzel, telerakom a mosógépet, összegyűjtöm a vasalni valót, ha lehet, akcióban vásárolunk; és a használtruhásoknál is elég jó ruhákat lehet venni.
2009. júl. 30. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!