Munka mellett szeretnék eljárni idősekhez takarítani. Úgy vettem észre, hogy a környékünkön lenne is erre igény, de mennyit kérhetek ezért?
Szerencsére kaptam állást suli után, igaz gyárban, de jó helyem van, havi 80-85-öt megkapom. Szüleimmel élek Ők nem hajlandók elfogadni pénzt a rezsibe, tényleg mindent félre tudok tenni, felesleges cuccokra nem is költök. Nah de még sok a felesleges energiám amit szívesen eltöltenék pénzkereséssel addig amíg ilyen jó helyzetben vagyok. Mondjuk úgy, készülök a "felnőtt" életre és szeretném ha minél több félretett pénzem lenne. Akármennyiért megcsinálnám, de mégis érdekel hogy mennyit illik kérni, vagy ilyenkor a nénik-bácsik adnak annyit amennyit rászánnak erre ? Nem szeretném lehúzni őket. Minden tanácsot szívesen fogadok + más pénzkeresési tippeknek is örülnék :)
20/L
Arra semmiképpen se, hagyatkozz, hogy a saját belátásuk szerint adjanak, mert ez számukra a legproblémásabb. Nem tudhatják, hogy eleget adtak-e vagy netán túl sokat.
Egy ismerősöm hati 3 alkalommal, alkalmanként 4 órát dolgozik egy családnál, ezért havi 60.000 Ft-ot kap. Főzés kivételével minden házi munkát végez náluk. Ebből vissza tudsz számolni egy órabért. Idősgondozás címén 1100-1300 Ft körüli órabérről hallottam.
Felénk 400-450 forintos órabér van az ilyen esete munkákra (nem minden nap kell menned)
Az egyik házaspárnak van állandó bejárónője, heti 5 nap, napi 8 óra: főzés, mosás, takarítás, boltba elszaladás, erre kap havi 70ezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!